· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Платио сам операцију за свог ПСА, али не и за МАЈКУ – НЕ МОГУ ДА ПРИУШТИМ ОБЕ“ (ФОТО)

Анонимно поделивши своју причу, један човек је рекао да је узнемирио своју породицу након што је одбио да допринесе мајчиним медицинским рачунима, али је радо платио да његов пас има операцију када је то било потребно.

1641891375_veterinary-g30e9589cb_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Човек је оставио породицу подељену након што је одбио да помогне у плаћању медицинске неге своје мајке - јер је уместо тога потрошио новац на рачуне од ветеринара за свог пса.

Одбио да помогне

Анонимно делећи своју причу, човек је рекао да је био самосталан од своје 18. године и да није добио подршку од маме или тате током целог свог одраслог живота. Онда се једног дана његова мајка разболела и била јој је потребна операција, а када га је отац назвао да га замоли да учествује у рачунима, одбио је, рекавши да не жели да дира своју уштеђевину.

Али сада је породица подељена, пошто је недуго касније човековом псу била потребна операција и он је то радо платио - а његова породица је рекла да то није фер.

Прочитајте још: "Лабрадор је осетио да имам РАК ДОЈКЕ": Ана тврди да јој је љубимац СПАСАО ЖИВОТ (ФОТО)

На Реддиту је рекао: „Ја и моји родитељи имамо месечне контакте, али сасвим површне. Моја мајка има квргу коју треба уклонити и верујем да је канцерогена. Моји родитељи имају добро здравствено осигурање, али ће и даље имати значајне трошкове. Отац ме је назвао и рекао ми да им треба помоћ око новца, читава прича 'она ти је мајка и урадила би исто за тебе'. Желео сам да помогнем, али сам му рекао да немам новац на располагању, само у својој уштеђевини, тако да нисам на крају дао допринос, а верујем да су добили зајам", а потом је наставио:

Фото: Пиксабеј

„Прошле недеље, мом псу је била потребна операција да уклони страно тело које је прогутао. То се догодило тако брзо да сам на крају искористио велики део своје уштеђевине да то платим. Мој отац је сазнао и назвао ме ужасним именима и рекао да бих радије да моја мајка умре и да живот животиње стављам изнад сопствене мајке. Нисам се сложио и од тада игноришем његове позиве, али други чланови породице ми шаљу поруке јер мисле да ме није брига да ли ће моја мајка преживети или умрети."

Подршка људи у коментарима

Након што је своју причу поделио на мрежи, човек је примио поруке подршке од других корисника Реддита који су рекли да је у праву што своју уштеђевину троши на свог пса. Неки од многобројних коментара: "Ваш пас зависи од вас, а родитељи не", "док сам за подршку породици, ови људи су те ефикасно одгајали до 18, а онда су те одбацили. Урадили су минимум, и не знам зашто очекују више од тебе“, затим је други додао: „Ваша уштеда је ту за хитне случајеве, а не за родитеље. А где је то било, 'она је твоја мајка и урадила би исто за тебе' када си почињао? Да си збрисао своју уштеђевину за своју маму, сумњам да би помогли када ти је требао новац за пса."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.