Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ СТЕ НЕКАДА ВИДЕЛИ ОВОЛИКУ МАЧКУ? Сви се уплаше када га виде, а власници нису ни слутили да ће толико порасти ( ФОТО/ВИДЕО)

Био је једини у леглу

1671179515_Maca-naslovna.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ yулиyамнн
Oglas

Бели руски мачор Кефир, постао је популаран на друштвеним мрежама, када се на сликама појавио са својом
власницом. Има 12,5 кг, а тек годину дана. Често га мешају са псом, а његова власница тврди да са растом још није готово. 

Када је Јулијана Минина одлучила да набави мачку, није ни слутила да ће Кефи од малог мачета израсти у правог крзненог дива! Он је засигурно један од највећих мачака на свету. Овај мачак дели дом са Јулијом, њеним 
супругом и децом.

Прочитајте још: Окачили јелку на плафон због мачака, али ни то није било довољно: Урнебесан снимак (ВИДЕО)

-Никад пре нисмо имали мачке. Листали смо огласе најближе узгајивачнице и случајно угледали малог белог мачора.
 Он је тада био једини у леглу. Одмах сам се заљубила, присећа се власница.

Али, када је отишла по њега, остала је разочарана, јер каже да је на фотографији деловао лепше.
- Нико није мислио да ће тако ружно паче да израсте у бело брдо крзна - открила је Минина.

У почетку је био јако мршав, али након четири-пет месеци јео је све и стално се играо с власницима и скакао по прозорским даскама. Њене ћерке одабрале су за мачку разиграно име Кефир - због његове величанствене свиленкасте беле длаке.

Прочитајте још: И МАЧКЕ показују знакове анксиозности када чују петарде и ватромет: Ево како им можете помоћи

Након девет месеци, чуперци на ушима и репу су се удвостручили, а до краја прве године Кефир је утростручио тежину. Сада има годину и 10 месеци и тежак је 12,5 килограма, мачак је расе "маин цоон", што је највећа врста
домаћих мачака.
"Маине Цоонс" раса ретко мјауче, али Кефир понекад " тихо мјаукне", а што се тиче навика, воли да спава на Јулијиним грудима, што је било нормално кад је био мали, али сада кад јој изненада легне на груди ноћу... мора да га отера, објашњава власница.
Што се тиче особина, он је попут особе, веома је паметан, а Јуљиа каже да чак и седи са њима за столом кад вечерају, има своју столицу, па им прави друштво.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas