Oglas
· · Komentari: 0

DA LI STE NEKADA VIDELI OVOLIKU MAČKU? Svi se uplaše kada ga vide, a vlasnici nisu ni slutili da će toliko porasti ( FOTO/VIDEO)

Bio je jedini u leglu

1671179515_Maca-naslovna.png
Foto: Instagram printscreen/ yuliyamnn
Oglas

Beli ruski mačor Kefir, postao je popularan na društvenim mrežama, kada se na slikama pojavio sa svojom
vlasnicom. Ima 12,5 kg, a tek godinu dana. Često ga mešaju sa psom, a njegova vlasnica tvrdi da sa rastom još nije gotovo. 

Kada je Julijana Minina odlučila da nabavi mačku, nije ni slutila da će Kefi od malog mačeta izrasti u pravog krznenog diva! On je zasigurno jedan od najvećih mačaka na svetu. Ovaj mačak deli dom sa Julijom, njenim 
suprugom i decom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юliя🤍Kefir (@yuliyamnn)

Pročitajte još: Okačili jelku na plafon zbog mačaka, ali ni to nije bilo dovoljno: Urnebesan snimak (VIDEO)

-Nikad pre nismo imali mačke. Listali smo oglase najbliže uzgajivačnice i slučajno ugledali malog belog mačora.
 On je tada bio jedini u leglu. Odmah sam se zaljubila, priseća se vlasnica.

Ali, kada je otišla po njega, ostala je razočarana, jer kaže da je na fotografiji delovao lepše.
- Niko nije mislio da će tako ružno pače da izraste u belo brdo krzna - otkrila je Minina.

U početku je bio jako mršav, ali nakon četiri-pet meseci jeo je sve i stalno se igrao s vlasnicima i skakao po prozorskim daskama. NJene ćerke odabrale su za mačku razigrano ime Kefir - zbog njegove veličanstvene svilenkaste bele dlake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юliя🤍Kefir (@yuliyamnn)

Pročitajte još: I MAČKE pokazuju znakove anksioznosti kada čuju petarde i vatromet: Evo kako im možete pomoći

Nakon devet meseci, čuperci na ušima i repu su se udvostručili, a do kraja prve godine Kefir je utrostručio težinu. Sada ima godinu i 10 meseci i težak je 12,5 kilograma, mačak je rase "main coon", što je najveća vrsta
domaćih mačaka.
"Maine Coons" rasa retko mjauče, ali Kefir ponekad " tiho mjaukne", a što se tiče navika, voli da spava na Julijinim grudima, što je bilo normalno kad je bio mali, ali sada kad joj iznenada legne na grudi noću... mora da ga otera, objašnjava vlasnica.
Što se tiče osobina, on je poput osobe, veoma je pametan, a Juljia kaže da čak i sedi sa njima za stolom kad večeraju, ima svoju stolicu, pa im pravi društvo.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas