Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Буце

Наредни пут кад помислите да сте ДЕБЕЛИ, сетите се: Најтежи човек на свету имао је 635, а жена 544 килограма!

Држећи дијету највише је ослабио Саудијац који је "изгубио" више од пола тоне

1594196955_debeli-1.jpg
Фото:"Депозит"
Oglas

Стали сте на вагу и истог тренутка посумњали у њену исправност! Откуд два-три килограма више? Дијета, физичке вежбе, или још "страшније" - "смањићу пиво"...

Пре него што помислите да сте гојазни, предебели, погледајте шта кажу верификовани подаци о најтежим људима који су икада "ходали" овом планетом.
Апсолутни рекордер је извесни амерички грађанин који је кажу био велики поборник "здраве хране".

Фото:"Депозит"

Додуше набављао ју је у ланцима брзе исхране, па је можда и то разлог што је набацио које кило - све до рекордних 635 килограма! Џон Брауер Минок био је  висок 1,85 метара, али је и сам био свестан да му струк баш и није неки, па је кренуо на дијету. Успео је да смрша 419 килограма. Џон Брауер Минок рођен је 1941. године и поживео је до 1983.

Прочитајте још:"Па, где си бре ти, Мицо, није те било неко време, ево ти..." О сцени испред продавнице у Београду БРУЈИ СРБИЈА

Његову титулу најтежег човека нико до сада није успео да преотме, али овај други рекорд у скидању килограма јесте. Наиме, Саудијац Калид бин Мошен Сар набацио је које кило више - 610, али када су се сви "навијачи" порадовали да ће са лакоћом скинути с трона Американца, решио је да смрша! Овај Саудијац, рођен 1991. године, сада је шланг и има 542 килограма мање. Уз висину од 1,75 метара тежина од 68 килограма, колико сада има, кажу да је "скоро идеална"!

Медији су криви што "покушај" Мексиканца Мануела Урибеа (рођен 1965.) да постане "дебељуца број 1" није успео. Јер када су медији од њега, сазнавши да има 597 килограма, почели да праве мега звезду, решио је да оде на дијету па је и он, иако висок 196 цм, за само две године смршао 225 килограма. Мексиканац је преминуо 2014.

Фото:"Депозит"


Најбуцмастија дама свих времена је Американка Карол Јегер. Она је (рођена 1972. умрла 2015.) у једном моменту достигла тежину од 544 килограма што је и документовано. Међутим, њена породица и неки пријатељи тврде да је она имала и невероватних 727 килограма, али то није документовано на начин који би гарантовао тачност података.
Она је, када је решила да смрша, изгубила 236 килограма тромесечном дијетом која је заснована на максималном уносу 1.200 калорија дневно.

Прочитајте још:Ако сваког јутра почнете дан са ОВОМ намирницом тело ће вам бити захвално

Друга најтежа особа женског пола у историји човечанства је Египћанка  Еман Ахмед Абу ен Ати (1980.-2017.) У тренутку када није могла да одоли слаткишима имала је тачно 500 килограма. Непосредно пред смрт, после драстичне дијете имала је мање око 325 килограма.
Американка Розалија Бредфорд је "тек трећа" на ранг листи дама, са 477 килограма. Ипак она је према Гинису жена која је имала најуспешнију дијету на свету јер је смршала чак 349 килограма. Бредфордова је рођена 1943. и поживела је 63 године.
Дакле, немојте да будете сувише строги према својој ваги.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas