Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
смех до суза

С КИМ СИ ТАКАВ СИ! Овчица која је променила карактер због својих другова! (ВИДЕО)

Упознајте овчицу по имену Пет, која је као мала постала сироче али су је њени пријатељи пси прихватили као себи равну.

1647429183_ovca.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Тхе Додо
Oglas

Знамо да сте раније видели овчарске псе, али да ли сте икада срели псећу овцу? Пет је прелепо мало јагње које је удомила локална породица у Шкотској висоравни након што је пронађена сама у априлу прошле године. Према њеној власници, Џеми Мекензи, јегње су одгојила четири породична колија, а најстарији пас Дајс је преузео улогу њене мајке. Касније, када је одрасла сигурна је била да је пас!

Прочитајте још: Знаци да би ПАС требало да СМРША: Да ли примећујете ове промене?

Власници објашњавају да је Пет од малих ногу кренула да прати њиховог најстаријег шкотског пса Дајса, верујући да је Дајс њена мама. Пет би је пратила свуда, чак су и спавали заједно у истом кревету. Како Пет опонаша своје другаре погледајте на следећем снимку! 

Њено поскакивање је тако дивно и манично, а њено уверење да је пас је дирљиво апсолутно, те је немогуће не заљубити се одмах у њу. Од самог погледа на њу како неспретно скаче кроз ваздух са једне на другу страну док трчи са својим псећим пријатељима, наша срца су се топила.  Власници су схватили да је Пет постала права интернет звезда, те су почели чешће да је снимају док се игра са својим пријатељима. 

Не дозволи никоме да ти каже ко си, Пет. Само настави!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas