· · Коментари: 0

Шта РУКОПИС говори о вашем карактеру?: Одређене црте личности се пресликавају на папир док пишете

Изглед ваших слова може рећи доста о вама

1655213026_pexels-photo-5425611.jpeg
Фото: пиксабеј

Неки научници повезују начин писања, односно наш рукопис са карактером. Када боље размислимо то има логике, јер у току писања ми испољавамо емоције и расположење на папир, а самим тим ће слова која пишемо имати везе са тим каква смо ми личност. 

Уколико пишете крупна слова то значи да желите да будете схваћени и примећени. Окренути сте ка људима, отворени и друштвени. Ако су ваша слова ситна, то значи да сте фокусирани и концентрисани на оно што радите и да сте затворена особа. Много вам треба да се ослободите и да остварите конекцију са другима.

Прочитајте још: Мислили сте да му се допадате, али он вам се не јавља: Ево који су најчешћи разлози зашто вам не пише или не одговара на поруке

Што се тиче стране на коју су нагнута слова, ако су она права и равна то значи да се водите логиком и да нисте претерано емотивни. Прорачунљиви сте и одмерени. Ако су ваша слова нагнута на десно то значи да веома емотивна, импулсивна и сентиментална особа. У животу су вам најважнији породица и пријатељи и за њих сте много везани. Ако су ваша слова накривљена на лево више волите да радите са стварима него са људима. Окренути сте ка себи и својим циљевима и резервисани сте за околину. 

Када је у питању притискање папира, уколико је оно интезивно онда су ваше емоције снажне и веома интензивно осећате ствари. Имате брзе реакције на промене. Ако су ваша слова светла и не притискате папир док пишете, то значи да вас не држи место. Не дајте се превише и промене су вам неопходне да бисте били срећни. 

Ако су слова спојена, тик једно уз друго, то значи да пажљиво доносите одлуке, а уколико су она раздвојена то значи да сте интуитивни и интелигентни.

Размак између два реда такође може рећи нешто о вашим особинама. Ако је размак мали то значи да лоше организујете своје време, а уколико је он велики то говори да сте свесни својих могућности и да границе постоје.  

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.