· · Коментари: 0

Урадио зубе у Турској, јер је јефтиније, а онда су се сви СМЕЈАЛИ: ''Рос, јеси ли то ти?'' (ВИДЕО)

Када желиш да прођеш јефтиније, резултат је ово

1670240540_TikToker-zubi.png
Пхото: ТикТок принтсцреен/ нсцоттдуxбурy

Британски ТикТокер постао је хит на друштвеним мрежама, након што је објавио снимак на плесном подијуму и ''похвалио'' се својим новим зубима. Уз урнебесни снимак, где се види како се младић смеје, стоји натпис:

''Реци ми да си био у Турској без да ми кажеш да си био у Турској'', поручио је уз широки осмех, док му зуби буквално сијају у мраку.

@нсцоттдуxбурy Wхо деар? Ме деар? Туркеy деар? Но деар! 🦷 #теетх #смиле #туркеy #гаy #лаугх #фун #црyинг #фуннy #лол #лаугхинг ♬ БИЛЛИЕ ЕИЛИСХ. - Армани Wхите

Како је објаснио, Скот је да је одлучио да зубе среди у Турској, јер су тамо стоматолошке услуге неупоредиво јефтиније него у Енглеској. Он није много морао да чека на коментаре, па су га многи упоредили са Росом из популарне серије ''Пријатељи'', коме се исто десило у једној епизоди.

Прочитајте још: Дуге ноге за играње: ЛЕПА БРЕНА И ЂОЛЕ ЂОГАНИ некада, на снимању спота (ФОТО)

- Рос, јеси ли то ти?  
- Твоји зуби су бљештавији од моје будућности!
- Радим у стоматологији већ 32 године, али ово је урнебесно- неки су од духовитих коментара

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.