· · Komentari: 0

Uradio zube u Turskoj, jer je jeftinije, a onda su se svi SMEJALI: ''Ros, jesi li to ti?'' (VIDEO)

Kada želiš da prođeš jeftinije, rezultat je ovo

1670240540_TikToker-zubi.png
Photo: TikTok printscreen/ nscottduxbury

Britanski TikToker postao je hit na društvenim mrežama, nakon što je objavio snimak na plesnom podijumu i ''pohvalio'' se svojim novim zubima. Uz urnebesni snimak, gde se vidi kako se mladić smeje, stoji natpis:

''Reci mi da si bio u Turskoj bez da mi kažeš da si bio u Turskoj'', poručio je uz široki osmeh, dok mu zubi bukvalno sijaju u mraku.

@nscottduxbury Who dear? Me dear? Turkey dear? No dear! 🦷 #teeth #smile #turkey #gay #laugh #fun #crying #funny #lol #laughing ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Kako je objasnio, Skot je da je odlučio da zube sredi u Turskoj, jer su tamo stomatološke usluge neuporedivo jeftinije nego u Engleskoj. On nije mnogo morao da čeka na komentare, pa su ga mnogi uporedili sa Rosom iz popularne serije ''Prijatelji'', kome se isto desilo u jednoj epizodi.

Pročitajte još: Duge noge za igranje: LEPA BRENA I ĐOLE ĐOGANI nekada, na snimanju spota (FOTO)

- Ros, jesi li to ti?  
- Tvoji zubi su blještaviji od moje budućnosti!
- Radim u stomatologiji već 32 godine, ali ovo je urnebesno- neki su od duhovitih komentara

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.