· · Коментари: 0

10 звезда чија права имена НИКАДА НЕЋЕТЕ ПОГОДИТИ: Једна од њих носи српско име (ФОТО)

Уобичајена је пракса у Холивуду да звезде одбаце имена која су добила на рођењу, ради новог новог надимка. Читајте даље да бисте сазнали како су се првобитно звале светски познате звезде.

1640959113_pjimage--91-.jpg
Фото: Профимедиа

Ако имена неких звезда звуче превише добро да би била истинита, то је зато што, највероватније, јесу. Веровали или не, многе познате личности мењају имена када уђу у индустрију забаве. Било да је то зато што су фановима тешка за изговарање, или постоји надимак из детињства који се само задржао током година, многа позната лица мењају своја имена.

Холивудска пракса

Неке звезде, као што су Мајли Сајрус и Френк Оушн, чак су легализовали промену имена. На начин на који Франк Оушн то види, "Нико од нас није име. Ако вам се не свиђа ваше име, промените га." И чини се да се многи други певачи и глумци слажу са њим. Џенифер Анистон, Лејди Гага, па чак и Џејми Фокс су само неки од многих који су се одлучили на промену имена.

Прочитајте још: Зашто никад нисте видели Деда Мраза? НАУЧНИЦИ објаснили како може да буде свуда у исто време

Карди Би - Белкалис Марленис Алманзар 

Карди Би је променила име у Бакарди након што су породица и пријатељи почели да зову њену сестру Хенеси. Касније је скратила име на нешто што јој је више одговарало.

Ђиђи Хадид - Јелена Нура Хадид

Чудно, Ђиђи Хадид је своје уметничко име добила у школи када би учитељица помешала њу и девојчицу по имену Хелена. Пошто ју је мама код куће назвала „Ђиђи” као израз нежности, рекла је учитељици да је зове само Ђиђи и то је једноставно остало.

Вин Дизел - Марк Винсент 

Ако тражите експлозивно име акционе звезде, шта мислите о Вин Дизелу?

Меган Маркл - Рејчел Меган Маркл 

Пре него што је постала војвоткиња од Сасекса, Меган Маркл је накратко била позната као Рејчел.

Мајли Сајрус - Дестини Хоуп Сајрус 

Широки осмех Мајли Сајрус је оно што је инспирисало њен надимак из детињства, Смајли. На крају је име скраћено на Мајли и сада је сви знају под тим именом.

Лејди Гага - Стефани Германота

Пре месних хаљина и музике на топ листама, Лејди Гага је била обична девојка из Њујорка.

Френк Оушн - Кристофер Едвин Кукси

Пре 7 година, Кристофер је променио име у Френк, јер зашто да не?

Џенифер Анистон - Џенифер Анастасакис 

Пре него што је постала позната, на ово име се окретала Џенифер Анистон.

Том Круз - Томас Мапотер ИВ

Пре него што је постао вероватно највећа филмска звезда на свету, Том Круз је носио ово име.

Џејми Фокс - Ерик Бишоп

Истина, Џејми Фокс се чини прикладнијим за холивудског момка на журци који је освојио Оскара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.