Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АМЕРИКАНАЦ ''прозвао'' Теодору Џехверовић и Бресквицу: НЕ ГОВОРИ СРПСКИ ЈЕЗИК, АЛИ ЗАТО ЗНА СВЕ ДОМАЋЕ ПЕСМЕ, И СПРЕМА МУСАКУ (ВИДЕО)

Млади Американац апсолвирао је музичку сцену са Балкана, иако нема додира са овим поднебљем

1680082841_Amerikanac-Dzastis-NASLOVNA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен јустус_реид
Oglas

Џастус Рид пева на српском, хрватском и босанском језику, научио је да спрема пуњену паприку и мусаку, и све то дели са својим пратиоцима на Инстаграму. Многи његови пратиоци се питају, да ли је неко од његових предака са Балкана...


Иако, како наводи, нема додира са нашим поднебљем, распевани Џастус просто обожава домаћу музику, па је постао веома популаран на Инстаграму, где дели видее у којима пева искључиво домаће песме, кува домаћу храну и прича о Југославији и феноменима популарним за то време, попут аута Yуго.


Његови пратиоци су одушевљени када запева хит Милета Китића ''Кило горе кило доле'' са својим америчким нагласком, или ''Дрска жено плава'' од Жељка Јоксимовића, те је побрао многе симпатије и добио је мноштво позива да посети како Србију, тако и друге земље у региону.
Он често своје песме посвећује спркињама, па се многи нашале у коментарима да је он будући српски зет.

Рид је такође одушевљен Новаком Ђоковићем, па је певао и о њему, на одушевљење многих. Такође, снимио је и видее где показује како спрема неке од специјалитета домаће кухиње, као што су мусака и пуњена паприка, а неретко укључи и чланове своје породице.

Хтели не хтели, цела породица Американаца пева на српском...а чини се да је овај младић својим ведрим духом и великим интересовањем које показује, ујединио све земље бивше Југославије, па се коментари и комплименти на његов рачун, само нижу. 

Он се у последњем обрато директно Бресквици и Теодори Џехевровић, прозвавши их песмом...

 

Да ли се и вама допада његов труд?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas