Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Артикли који се са доласком јесени продају као алва

Када се помене промена годишњих доба и артикли који се са доласком јесени продају највише, људима обично падају на памет типичне сезонске ставке, попут јакни и капута, ципела, кишобрана и сличних.

1632827938_shopping-mall-509536_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Међутим, постоје и други артикли који многима не би први пали на памет, али чија продаја на јесен напросто плане. Ево и који су то артикли. 

Зимске гуме

Са првим озбиљнијим падом температуре, свака особа која поседује аутомобил почне да размишља о зимским гумама. Замена летњих гума зимским постаје обавезна од 1. новембра до 1. априла уколико дође до снега, а с обзиром да у Србији често влада пракса остављања обавеза за последњи моменат, крајем октобра потражња за зимским гумама напросто плане. Оно што је добро знати и што представља вредну инвестицију када су зимске гуме у питању јесте да увек постоји варијанта куповине универзалних гума које су погодне за коришћење за све сезоне. 

Собни бицикли, термини за теретану, часови јоге... 

Није тајна да се спортски и производи који се тичу здравља траже током целе године. Посвец́еност здравијем начину живота из дана у дан постаје све релевантнија све широј популацији људи. Оно што јесте специфично, јесте да се током новембра и децембра ови производи траже више него икад. Собни бицикли се у том смислу издвајају, нарочито код потрошача који немају пуно слободног времена или се и даље боје да неће моћи да тренирају у групи услед актуелне пандемије. 

Производи за декорацију ентеријера

Од тепиха и завеса, преко најситнијих детаља који се тичу декорације. С обзиром да се са доласком јесени и лошег времена све више времена проводи код куће, природно је да људи више пажње обраћају на детаље из ентеријера. Жеља да у дому влада пријатна и опуштена атмосфера је сасвим оправдана, а на подручју куповине то значи већу потражњу за производима који се тичу декорације. 

При томе, са појавом пинтереста и инстаграма, свакоме појединцу су трикови из поља дизајна ентеријера доступни у сваком тренутку што значи да је све више оних који посвећују пажњу уређењу и декорацији. Јесен је уједно и доба када почиње сезона весеља, венчања, веридби и слава, па се произоди који се тичу ентеријера увелико  траже и као поклон за наведене прилике. 

Држачи за телефон и бежичне слушалице

Долазак јесени за добар део наше млађе популације значи повратак у школске клупе. За родитеље те деце, први септембар значи и бригу како ће се деца опремити за школу, а у доба короне и бригу да ли ће и колико деца уопште похађати наставу у школи. Већ у овом тренутку многе школе су прешле или су у фази преласка поново на онлине наставу што значи да се већина комуникације, нарочито у домовима са више школараца, часови и комуникација везана за часове одвија уз помоћ мобилних телефона. Као одлична помоћ да се телефон не мора константно подглављивати и намештати за праћење часа могу да послуже држачи за телефон који последњих година постају све популарнији, а бежичне слушалице одличан избор када ви Ови држачи су популарни и код потрошача осталих група јер са доласком јесени расте популарност праћења различитих филмских и других садржаја, а све је већи проценат људи који те садржаје прате управо путем својих паметних телефона. Држачи за телефон су у тим случајевима одлично помагало. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas