Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТКРИВЕНО

БАРМЕНИ користе тајне шифре док пијете пиће испред њих: Сада можете да знате шта мисле о вама

Бармени све време користе шифре док седите испред њих и мирно пијете своје пиће

1622451765_barmeni.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Поједини бармени, на Редиту су открили какве шифре користе међу собом, када хоће да људи који седе око њих не сазнају о чему причају.

Прочитајте још: Ситуације на које ментално јаки људи не троше енергију

Сада можете да знате шта мисле о вама

Неки бармени имају "тајне шифре" које користе за разговор о гостима, али и како би обавестили колеге када нешто није у реду или понестаје неког пића за шанком.

- Пре неколико дана, бармени су ми открили шифре које користе, а које су се састојале од различитих бројева који су коришћени за шанком.  На пример, Број 86 значи да је понестало пића, 200 значи да купац чека, а 700 се односи на неког атрактивног госта - рекао је један од корисника Реддита.

Имају шифре и за одлазак на тоалет

Фото: Пиxабаy

- Број 700 значи да бармени мисле да сте најпривлачнија особа у просторији, док 699 значи да сте згодни, док се за згодне девојке користи и реч "ципела".

Бројеве 601 и 602 користе да би колегама дали до знања да иду у тоалет, док 603 значи да им треба пауза за цигарету, а 608 за паузу за храну.

Ипак, уколико чујете бармена како изговара број 100, то значи да бар треба почистити или склонити празне чаше и шоље. 

Прочитајте још: И лопови су били ЗАТЕЧЕНИ! Погледајте како је младић једним ПОТЕЗОМ спречио пљачку комшије (ВИДЕО)

Уколико некада чујете бармена да изговара ове бројеве, знаћете о чему причају међу собом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas