· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Бивши затвореници испричали најстрашније детаље из затвора: "Ово је најгоре"

Бивши затвореници у затвору се често сусрећу са разним непријатним стварима

1623677157_zatvor.jpg
Фото: депоситпхотос

Велика срећа је да већина људи не искуси каква је ситуација у затвору, али они који тамо заврше, доживели су веома непријатна искуства у тим круговима.

Прочитајте још: Да ли знате шта се крије иза стихова песме "Бацила је све низ ријеку"? Песму нећете моћи да слушате без суза у очима! (ВИДЕО)

1. Звиждање у затвору

- Само ћете постићи то да се људи почну дерати на вас. Звук звиждања полази кроз цеви и звучи ужасно.

2. Нема решетки

- Сад су врло ретке решетке на прозорима и вратима. Углавном су замењене плексигласом.

3. Испадање сапуна

- Ако вам испадне сапун, не значи да ће вас аутоматски нетко заскочити.

4. Сексуално злостављање

- Често се у затвору нађу неки мушкарци који воле исти пол и добровољно ступају у односе, реткост је да дође до сексуалних напада, али ако и дође, то је најчешће зато да би се казнили или из освете.

5. Затвореници воле да ради

- Некад се чак потуку око тога ко ће одрадити неки посао јер је свима јако досадно.

6. Не стварају проблеме

- Већина затвореника само жели да оради своје и а оде кући. Ретко који ће изазивати проблеме из било ко разлога. Смањење казне због доброг понашања је за њих награда.

7. Нема пребијања

- Нетко ће вас пребити ако сте педофил, члан супарничке банде или једностано лош човек, који другима прави проблеме. Ако гледате своја посла и показујете поштовање према другима, живот ће вам заправо бити јако досадан.

8. Пуно људи има менталне поремећаје

- Пола затвореника има некакав ментални поремећај, не само пар људи како то обично видимо у филмовима да би радњу учинили занимљивијом.

9. Тушеви

Негде постоје групни тушеви, али у затвору у којем ком сам ја био су били одвојени засторима. Најгори део око туширања у затвору је то што мораш притискаш туш за пуштање воде сваких 15 секунди.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.