Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли можете да пронађете скривену ЖИВОТИЊУ на фотографији? Уколико успете за мање од 15 секунди бићете нови рекордер (ФОТО)

Оптичка илузија која ће тестирати вашу моћ запажања

1693823213_opticka-iluzija1.jpg
Фото: Бригхтсиде (Принтсцреен)
Oglas

Оптичка илузија је невероватна илустрација предмета или цртежа или слике која има различите изгледе и може се другачије перципирати. Постоји много врста оптичких илузија као што су физичке, физиолошке и когнитивне илузије. Многе слике оптичких илузија могу открити скривене аспекте наше личности и наше најдубље жеље на основу онога што видимо. Они су такође део области психоанализе јер бацају и мало светла на ваш ниво интелигенције. Једна таква занимљива илустрација може се видети на оптичкој илузији у којој је животиња скривена иза цик-цак линија.

Горња слика је оптичка илузија која ц́е вам се поиграти с мозгом и очима тражећи од вас да пронађете шта се крије иза ових браон белих линија.

Помоћи ћемо вам и рећи да се иза линија крије једна животиња. Да ли можете да је видите у року од 15 секунди? Дакле, изазов у ​​овој оптичкој илузији је идентификовати ту животињу. Ова слика оптичке илузије је само још један забаван начин да тестирате свој ИQ и свој вид.

Фото: Бригхтсиде (Принтсцреен)

Коју животињу сте видели за 15 секунди?

Ако вам је тешко да уочите скривену животињу иза цик-цак линија, ми смо ту да вам помогнемо! Морате пажљиво погледати линије. Сада ако вам је тешко да решите проблем, покушајте да зашкиљите или померите екран горе-доле.

Медвед се крије иза цик-цак линија. Ако померате слику горе-доле и мало нагнете слику, тада ц́ете моц́и да видите медведа иза цик-цак линија.

Фото: Бригхтсиде (Принтсцреен)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas