Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА: Одговор на питање да ли сте прво видели човек аили пацова може открити ваш НАЈВЕЋИ страх (ФОТО)

Оптичка илузија која може открити нешто дубоко о вашим страховима

1700821762_Foto-Printscreen-TikTok-psychologylove100.jpg
Фото: Принтсцреен/ ТикТок - псyцхологyлове100
Oglas

На интернету су у последње време постале популарне различите оптичке илузије, а једна од њих тврди да открива ваш највећи страх у животу.

ТикТокер је поделио ову језиву оптичку илузију на платформи, тврдећи да оно што прво приметите може открити нешто дубоко о вашим страховима.

У илузији се приказује слика, а на гледаоцима је да одлуче шта прво виде на њој.

 

@псyцхологyлове100 Wхат аффецтс yоу мост? #wхатдоyоусеефирст #персонлатyтест #псyцологyтест #иллусионоптиц #псyцологyтрицкс ♬ оригинал соунд - Псyцхологyлове

Пацов или лице?

Према тврдњама ТикТокера, ако прво приметите пацова, то значи да се највише плашите понижења и исмевања. Особа која види пацова често пати од недостатка самопоуздања и осећаја вредности, те је склонија да буде независна и самостална, избегавајући тражење помоћи од других.

С друге стране, ако прво приметите лице, према тврдњама ТикТокера, ваш највећи страх у животу је самоћа. Особе које виде лице често теже да су окружене вољенима, плаше се губитка подршке и осећају се парализоване страхом када су сами.

Иако су неки импресионирани овом теоријом, други су скептични, а неки су чак изразили забуну због тога како слика може тачно одражавати њихов лични живот. Без обзира на реакције, оптичке илузије и њихова тумачења увек изазивају занимање и расправе на друштвеним мрежама.

„Wоw, ово је стварно било тачно, барем што се мене тиче“, „Како једна слика може знати толико тога о мени“, коментарисали  су људи овај видео на ТикТоку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas