Oglas
· · Komentari: 0

Da li možete da pronađete skrivenu ŽIVOTINJU na fotografiji? Ukoliko uspete za manje od 15 sekundi bićete novi rekorder (FOTO)

Optička iluzija koja će testirati vašu moć zapažanja

1693823213_opticka-iluzija1.jpg
Foto: Brightside (Printscreen)
Oglas

Optička iluzija je neverovatna ilustracija predmeta ili crteža ili slike koja ima različite izglede i može se drugačije percipirati. Postoji mnogo vrsta optičkih iluzija kao što su fizičke, fiziološke i kognitivne iluzije. Mnoge slike optičkih iluzija mogu otkriti skrivene aspekte naše ličnosti i naše najdublje želje na osnovu onoga što vidimo. Oni su takođe deo oblasti psihoanalize jer bacaju i malo svetla na vaš nivo inteligencije. Jedna takva zanimljiva ilustracija može se videti na optičkoj iluziji u kojoj je životinja skrivena iza cik-cak linija.

Gornja slika je optička iluzija koja će vam se poigrati s mozgom i očima tražeći od vas da pronađete šta se krije iza ovih braon belih linija.

Pomoći ćemo vam i reći da se iza linija krije jedna životinja. Da li možete da je vidite u roku od 15 sekundi? Dakle, izazov u ​​ovoj optičkoj iluziji je identifikovati tu životinju. Ova slika optičke iluzije je samo još jedan zabavan način da testirate svoj IQ i svoj vid.

Foto: Brightside (Printscreen)

Koju životinju ste videli za 15 sekundi?

Ako vam je teško da uočite skrivenu životinju iza cik-cak linija, mi smo tu da vam pomognemo! Morate pažljivo pogledati linije. Sada ako vam je teško da rešite problem, pokušajte da zaškiljite ili pomerite ekran gore-dole.

Medved se krije iza cik-cak linija. Ako pomerate sliku gore-dole i malo nagnete sliku, tada ćete moći da vidite medveda iza cik-cak linija.

Foto: Brightside (Printscreen)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas