Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЛАНОВИ могу рећи много о вашем љубавном животу: Погледајте шта вам поручује "линија СРЦА"

Палмистика је научна дисциплина која настоји да докаже да је све записано на длановима, међутим, многи не верују у ове тврдње

1665759218_pexels-shvets-production-9775226.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ова линија може бити дужа и краћа, а прелази преко целог длана. Из дланова, кажу, много тога може да се сазна.

Али, ово није текст у коме ћемо се бавити прорицањем судбине, али љубав, ипак, морамо да поменемо.

Једна од најважнијих линија на длановима јесте линија срца, која се назива и линија љубави.

Може бити дужа и краћа, а прелази преко целог длана.

А ако дланове саставите један уз други, видећете да линије могу да се споје на три различита начина и ево како се то према хиромантији тумачи:

1. Линије су на истој висини
Овакав положај љубавних линија показује како се ради о интелигентној и организованој особи који воли да ствари теку по плану.

У озбиљну љубавну везу се упушта тек онда када је сигурна да је особа вредна поверења и пажње. Воле стабилне и дугорочне односе и за праву љубав спремни су да учине баш све.

2. Линија на десном длану је виша
Не уклапају се у савремене трендове и воле да живе по својим правилима. Бирају старије партнере јер само са њима успевају да пронађу заједнички језик. Интуиција им је јако развијена, и често се при одлукама на њу ослањају.

Прочитајте још: Ствари које никада не треба да БРОЈИТЕ: Живот ће вам бити лакши и лепши, а ПОЗИТИВНЕ мисли ће донети нове прилике

3. Линија на левом длану је виша
Често проводе живот у самоћи трагајући за сродном душом. Не спадају у ону групу људи које ће остати у вези само да не би били сами.

Површни односи их не привлаче, скрасиће се само покрај праве особе. Ово је најређа комбинација па ако пронађете особу којој се овако спајају линије срца, биће вам верна и посвећена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas