Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИТАЊЕ ДЛАНА

Ако имате слово "М" на длану, прави сте СРЕЋНИК: Ево чиме треба да се бавите (ВИДЕО)

Хиромантија је древна уметност чији корени сежу неколико хиљада година уназад до Индије, где је настала из хиндуистичке астрологије и први пут поменута у кинеској књизи I Ching.

1640683985_263367114_662305484787490_2220959315797366417_n.jpg
Фото: Ј. П.
Oglas

Брзо се проширила Азијом и Европом, након чега се Аристотел заинтересовао за њу и пренео знање Александру Великом.

Македонски краљ га је често користио да процени карактер својих војних официра и пажљиво би читао линије њихових дланова. Мора да му је то помогло јер за петнаест година непрекидног освајања никада није изгубио ниједну битку.

Особине људи са тајанственим словом на длану

Пракса је од тада трајала кроз векове.

Прочитајте још: Који сте ТИП СПАВАЧА: Медвед, лав, вук или делфин?

Данас већина људи на то гледа као на псеудонауку и брзо је одбацују као сујеверна уверења. Део зашто су људи толико скептични је то што то заиста не разумеју. Они знају само оно што виде у медијима, а то је погрешно приказано у многим књигама, филмовима и ТВ емисијама које су се тога дотицале током година - сматра стручњак у овој области. Било како било, ево једног занимљивог тумачења.

Један специфичан атрибут за који се људи често питају је изглед слова „М“ на длану. Немају сви људи тако дефинисано обележје, чак је и ретко, а за оне који га имају кажу да су посебни.

Благословени су срећом и напредују у каријерама које одаберу јер имају јаку самомотивацију и дисциплину.

Често завршавају са каријером у правном или политичком пољу и напредују до највиших руководећих позиција. На њих се гледа као на даровите особе које имају изванредну интуицију и због тога су јаки пословни партнери у сваком подухвату за који се одлуче.

Штавише, људи на чијим длановима имају слово М су мајстори у откривању лажи и преваре. Не прође много тога и скоро увек схвате да ли је неко мање поштен, лаже или вара. Овај осећај интуиције је често јачи код жена него код мушкараца, али се своди на појединца.

Све у свему, слово М се дуго повезивало са горе наведеним особинама, као и са следећим животним квалитетима; вођство, срећа, богатство и одличан изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas