Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХИРОМАНТИЈА: Тумачите сами свој длан! Ова линија открива колико ћете бити УСПЕШНИ!

Да ли сте икада желели да сазнате шта значе линије на вашим длановима? Према хиромантији, облик, величина, И број линија на длану откривају Вашу личност, карактер, па чак И будућност.

1649961901_hand-g3ff6d537d_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Различити системи хиромантије или гледања у длан могу се наћи у у многим културама широм света. Може се наћи и у Европи и у Азији, али потиче из Индије.

Прочитајте још: Значење КАРМЕ: Како да сазнате КО сте били у прошлом ЖИВОТУ?

Иако се код нас везује за сујеверје и псеудо науку, хиромантија се некада сматрала врло поштованом и светом науком. Историјске личности попут Јулија Цезара или Александра Великог бирали своје војнике на основу читања њихових дланова! Међутим хришћанске групе и Католичка црква забраниле су ову праксу јер се коси са њиховим уверењима. 
 

То је резултирало да данас, хиромантија је, као И астрологија не буду признате као материјалне науке, већ да буду само део народних веровања.  Међутим, различите линије на длановима нису случајност. Космичке снаге које усмеравају развој свих живих бића своје утицаје преносе кроз одређене струјне. Правац кретања енергије види се кроз линије на длановима, исто онако као што река која тече оставља свој траг. 

Леви длан- говори о ономе шта смо стекли рођењем. То су наследне особине, здравствени проблеми, таленти, могућности и предиспозиције. 

Десни длан- показује шта све можемо остварити од онога што нам нуди леви длан.

Код анализирање линија на длану, важно је да разликујемо следеће: линију срца, главну линију, линију живота И линију судбине.

Линија срца: тиче се свих питања која се баве љубављу и интимношц́у. Налази се директно на месту где вам се рука савија, испод прстију.

Главна линија: односи се на интелект, мудрост, учење и стицање вештина. Ова линија почиње испод кажипрста и протеже се дуж дужине длана.

Линија живота: представља здравље, снагу И виталност. Може открити обрасце болести или болести и може представљати велике промене које могу настати током живота појединца. Дужина нечије Животне линије није показатељ колико ц́е дуго особа живети, вец́ са којим изазовима и препрекама се особа може суочити док живи. Она се појављује тамо где се ‘лоптица’ палца сусрец́е са дланом.

Линија судбине: бави се судбином И каријером појединца. Такође представља лични раст и достигнуц́а. Линија судбине на крају вам говори ваше предиспозиције за будућност! Немају сви јасно дефинисану линију судбине. То је вертикална линија која сече кроз центар длана.

Како изгледа длан особе којој је предодређен велики успех у животу? 

Ако линија судбине и линија живота почињу са исте тачке, та особа је обично амбициозна и има снажно самопоуздање. Ако линија судбине изгледа јасно и право, то обично означава добру и срећну будућност. Ви обично не треба много да радите да би променили свој живот и живот је стабилан.

Линија судбине неких људи је подељена на два или више делова. То значи да ће те особе вероватно често мењати посао или ће њихова каријера трпети велике промене. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas