Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта вам поручују линије на ДЛАНОВИМА? Погледајте да ли ћете бити вољени и срећни

Линија срца је важан показатељ ваших осећања

1673863403_Foto-Shutterstock-dlan.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Линија срца је линија која се очитава у хиромантији, је линија која се налази испод кажипрста или средњег прста (у зависности од тога колико је ваш дуг) и протеже се до ивице вашег длана испод вашег малог прста.

Погледајте слику да бисте сазнали која је тачно ваша линија, јер је она заслужна за то да ли ц́ете бити вољени и срећни. Линија срца је важан показатељ ваших осец́ања и свега што се врти око љубави.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите на четири питања и откријите вашу доминантну особину

 

Ево шта хиромантија има да вам каже:

А – Ако вам линија срца почиње испод средњег прста, више сте лидер. Ви сте амбициозни, независни, интелигентни и имате вештину да доносите одлуке. Мање сте осетљиви и хладнији према другима. Уживате да проводите време сами. Чините оданог и правог пријатеља, веома сте страствена особа када допустите људима да вам се приближе.

Б – Ако вам линија срца почиње између средњег прста и кажипрста, ви сте пажљива и љубазна особа. Ви сте неодлучни и опрезни са новим људима и тешко вам је веровати, али људи су склони да вам природно верују. Користите здрав разум у одлукама и одмерите предности и недостатке пре него што ускочите у било шта. Имате пуно пријатеља из свих области и различитог порекла.

Ц – Ако вам линија срца иде право преко руке и на крају се појави, ви сте склони да дате све на везу, волите свим срцем, свог партнера, своју породицу и пријатеље стављате изнад свега и желите да их усрец́ите. Људи воле да буду око вас. Имате топлину због које се људи осец́ају пријатно у вашем друштву.

Д – Ако вам линија срца иде преко целе руке и на крају се окрене према доле, ви сте особа која се не заљубљује лако, желите да будете са неким ко вас испуњава срцем, умом, телом и душом, нец́ете задовољите се са било чим мање, али када се заљубите, падате тешко и дубоко. Ваши пријатељи ц́е вам се често обрац́ати за савет.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas