Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕЛИЗАБЕТИНА СЕСТРА ИМА ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Да је краљица знала никада јој то не би дозволила - све се дешавало на острву Мустик

Познато је да се принцеза Маргарет лудо проводила на карипском острву Мустик, а тамо је имала врло чудне авантуре

1713358004_Foto-Profimedia-Elizabeta-i-Margaret.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Док је краљица Елизабета ИИ, која је 70 година провела на британском трону, била позната као озбиљна, резервисана жена посвећена својим дужностима, њена млађа сестра Маргарет била је често њена потпуна супротност.

Иако је била лојална краљици и представљала Круну и често и у важним приликама, она је и те како волела провод и умела да се забави, улазила је у тајне и забрањене љубави, пила прекомерно, пушила неумерено и многи су чак били изненађени што је доживела седамдесете јер је била веома порочна.

Познато је да је принцеза Маргарет често одмарала на острву Мустик, које се налази у држави Свети Винсент и Гренадини, нарочито током седамдесетих и осамдесетих.

Мајушно острво на Карибима, познато је деценијама као рај за богате и славне, а оно је било у власништву шкотског аристократе Колина Тенанта, трећег лорда од Гленконера, који је принцези поклонио позамашно имање на Мустику као свадбени дар.

Чувене су Маргаретине дивље журке из тих дана, па и афера с кокни гангстером и глумцем Џоном Биндоном, а сада је ТВ личност Сузана Константин открила једну велику принцезину тајну из овог периода.

Сузана је шест година била девојка сина принцезе Маргарет током осамдесетих и виле ја и чула много тога, између осталог и да је краљичина сестра обожавала да се шуња по кућама познатих личности на острву!

– Волела је да њушка по туђим кућама – рекла је некадашња водитељка и упоредила принцезу с госпођом Денверс из романа "Ребека", истакавши да је Маргарет "пракитчно имала кључ сваке куће на острву".

Сузана је пет-шест пута посетила Мустик с принцезом Маргарет, и може да посведочи да је чланица краљевске породице посетила вилу Дејвида Боувија, кућу дизајнирану тако да подсећа на јапански храм.

– Отишли смо у његову кућу и разгледали. Није било обезбеђења – рекла је и открила да се Маргарет није допало како је музичар уредио ову кућу и да је сматрао да би она можда била прикладна за Токио.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas