Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМИНУЛА ПОЗНАТА ИНФЛУЕНСЕРКА: Изгубила битку од рака костију са само 22. године (ФОТО)

Лија Смит је преминула после велике борбе

1710242259_Foto-Printscreen-Instagram-xx_leahsmith.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - xx_леахсмитх
Oglas

ТикТок звезда Лија Смит преминула је у 22. години након петогодишње борбе са раком костију.

Звезда друштвених медија, из Ливерпула, прикупила је преко 506.000 пратилаца након што је документовала свој пут лечења на мрежи.

Лијина породица саопштила је да је јуче ујутру, 11. марта, преминула од Јуинговог саркома, изузетно ретког карцинома који погађа меко ткиво и кости, пише Даилy Маил.

У емотивном видео снимку објављеном на њеној страници, њен дечко Ендру је рекао пратиоцима да је Лија преминула у 11:30 јуче ујутро, 11. марта.

- Само желим да се захвалим свима. Сви ваши коментари су помогли. Заправо их је све прочитала - рекао је Ендру, па наставио:

- А свако ко је икада рекао нешто лепо, то значи више него што схватате. Свима ц́е нам недостајати Лија и постарац́емо се да је никада не заборавимо. Желим да видим како сви говоре о Лији и колико је она невероватна и колико је свима помогла - рекао је он.

Колегиница, ТикТок звезда, Кејти Бејли је прокоментарисала: "Леах је била тако лепа особа изнутра и споља! Она никада нец́е бити заборављена! Почивај у миру."

Јуче је Лијина мајка Вики открила да је звезда премештена у негу за крај живота и да је била "тако мирна".

Рекла је: "[Лија] изгледа прелепо као и увек и само смо захвални што можемо да будемо поред њеног кревета и да је држимо за руку да је утешимо кроз то."

Лији је дијагностикован рак у октобру 2019. након што се жалила на стални бол у леђима.

Рекла је за Ливерпоол Ецхо 2020.:

- Имала сам јако јаке болове у леђима 10 месеци. Било је константно, тада сам изгуби"- сав осец́ај у левој нози и знала сам да нешто дефинитивно није у реду.

- Желела сам да покренем ТикТок да бих изразила своје путовање и показала људима свој живот са раком - успоне и падове. Људи то апсолутно воле - рекла је Лија тада.

Подсетимо, Јуингов сарком – Назван по доктору (Јамес Еwинг) који је први описао ову врсту рака костију, Јуингов сарком обухвата много различитих тумора, који имају сличне квалитете и за које се верује да почињу у истим типовима ћелија. Ови тумори се могу формирати у костима и околним меким ткивима. Јуингов сарком најчешће расте у куковима, ребрима и лопатицама. или на дугим костима као што су ноге.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas