Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

"Јесам ли претерао?": Овај дечко је 3 године тренирао вилицу и не, ово није фотошоп! (ВИДЕО)

Себи је можда леп, али многи су се сложили да изгледа застрашујуће. Лекари га, ипак, упозоравају, да ће имати гадних проблема у будућности.

1615555087_transformacija.JPG
Фото: Принтскрин / Тик Ток / луцамарцхеси_лм
Oglas

Овај мушки модел људе је запањио након што је показао своју драматичну трансформацију вилице. Лука Марчезе из Милана себе назива “извршним директором вилице” и није баш тешко схватити зашто.

Након три године “тренинга”, италијански лепотан поделио је тајну своје исклесане вилице – али наишао је на подељена мишљења јавности.

Прочитајте још: Жене у овом делу света НЕМАЈУ висок притисак, а доктори кажу да разлог је веома ЗАНИМЉИВ

Модел је на ТикТоку показао драматичне резултате тренинга вилице у неколико видеа које су погледали милиони људи.

@луцамарцхеси_лм

#дифференте ДО У ТХИНК ИС ТОО МУЦХ ? #луцамарцхеси #јаwлине#тренд #форyоу#тренд

♬ Цхрис Броwн - Таке Yоу Доwн (Ремиx) - | Ј Е С С |

У свом шокантном видео запису Марчезе жваће мали гумени уређај који се користи за јачање мишића лица.

- Мислите ли да сам претерао? - написао је у објави, а многи су се људи – укључујући лекаре – сложили да јесте.

Прочитајте још: Трик који ће вас распаметити: Ево како да било која обућа постане отпорна на кишу (ВИДЕО)

@луцамарцхеси_лм

#дифференте#амазинг#јаwлине#цханге#миллион#форyоу ДО У ЛИКЕ МY ФАЦЕ ?

♬ суоно оригинале - ЛУЦАМАРЦХЕСИ

Могао би имати проблема

- Превише развијени мишићи масетара, било ненамерним стискањем зуба или, као у овоме случају, вежбањем вилице, могу узроковати проблеме попут мигрене, али и бола у слепоочно-чељусноме зглобу - изјавила је др Мартина Ходгсон, стоматолог и лекар у Стоматолошкоме студију, за Метро.

Прочитајте још: Бизарна жеља баке док је дувала рођенданску свећицу породицу оставила у шоку: "Умало нисам почео да тапшем" (ВИДЕО)

@луцамарцхеси_лм

#дифференте ДО У ТХИНК ИС ТОО МУЦХ?

♬ суоно оригинале - ЛУЦАМАРЦХЕСИ

- То су мишићи који спајају виличну кост са јагодичном кости и помажу нам при жвакању, стога се не саветује претерани развој у овој регији - објаснила је. Бол је излечива, напомиње она, али требаће вам неколико ињекција ботокса како бисте "опустили мишиће, а затим смањили упалу”.

Прочитајте још: Овај ПИНГВИН је ЗВЕЗДА ИНТЕРНЕТА: Спасао се китова-убица скоком на чамац препун туриста (ВИДЕО)

@луцамарцхеси_лм

#јаwлине#цханге#цомедy#фуннy

♬ суоно оригинале - ☆♡АННY♡☆

Не, у игри није филтар!

Откако су објављени, Лукин видео записи прикупио су хиљаде коментара других корисника ТикТока. Један је рекао: “Ово боли гледати” Други је коментарисао: "Мало превише." Неколико људи је помислило да је реч о филтеру, али Марчезе је открио да није.

Прочитајте још: Колико често перемо ФАРМЕРКЕ? Време идеално за прање је изненађујуће

@луцамарцхеси_лм

Сто миглиорандо .#данце #фуннy#цомедy#јаwлине

♬ Тхе Стyле Wеек-енд - ДАНЦЕГЛИТЦХ🤴

Наравно, било је и оних којима се свиђа Лукин исклесани изглед вилице. 

- Јесам ли ја једина којој је ово прилично слатко? - упитала је једна тиктокерка, а неко други се нашалио: “Његова линија вилица оштрија је од мога ножа.”

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas