Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Trik koji će vas raspametiti: Evo kako da bilo koja obuća postane otporna na kišu (VIDEO)

Kiša i odlazak na posao ili do grada svakako nisu savršena kombinacija

1615487780_slika.jpg
Foto: YouTube printscreen / CrazyRussianHacker
Oglas

Prvo na šta pomislimo kada vidimo kišu jeste da ponesemo kišobran i odaberemo adekvatnu obuću da nam ne bi bile mokre noge. Sada ćemo vam otkriti trik koji će učiniti da sva vaša obuća bude vodootporna. 

Pročitajte još: Želela je da iznenadi muža seksi izdanjem, ali nije znala da će joj ON upasti u sobu (VIDEO)

Sigurno ste mnogo puta poželeli da obujete baš omiljene cipele na odevnu kombinaciju, a onda ste shvatili da pada kiša, da one nisu vodootporne, i da će vam uprkos želji da budete moderni, i u tonu, noge ostati mokre ceo dan. Sve što vam je potrebno jeste par obuće koji želite da nosite, fen i pčelinji vosak. 

Pročitajte još: Naučnici pronašli muvu staru 47 miliona godina, a znaju i šta je RUČALA (FOTO)

Ukoliko nemate pčelinji vosak poslužiće i sveća, samo vodite računa da ne bude bela da vam ne bi ofarbala omiljeni par cipela. Procedura je vrlo jednostavna. Istrljajte obuću svećom vrlo pažljivo sa svih strana, a zatim osušite fenom. Kada budete sigurni da se vosak otopio i ušao u baš sve pore, ostavite cipele da se osuše na par minuta. One su sada spremene da izađete na kišu, a ovaj postupak možete odraditi kako sa kožnom, tako i sa platnenom obućom, i obućom od antilopa. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas