Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОГЛЕДАЛО ДУШЕ

Како да ухватите ЛАЖОВА? ТУМАЧЕЊЕ ПОГЛЕДА - објашњење за сваки положај очију!

Недавно истраживање открило је да су очи заиста огледало душе, јер једноставним гледањем у њих можемо приступити одговарајућим информацијама о некоме.

1629733134_girl-2605526_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према студији Reading the Mind in the Eye Test (RMET) 2003. коју су спровели Симон Барон-Коен и сарадници са Универзитета Кембриџ, људи имају способност да препознају унутрашња стања посматрајући очи друге особе. Омогућава нам да „откријемо суптилне индивидуалне разлике у друштвеној осетљивости“.

Прочитајте јошШта значи ако носите ПРСТЕН НА ПАЛЦУ? Тумачење за сваки прст!

Разумевање погледа

Смер наших очију може нам помоћи да утврдимо да ли неко лаже или има машту. Ево неколико основних природних покрета које можете посматрати и анализирати:

1. Горе лево (Визуелна меморија)

Када неко погледа у горњи леви угао, то значи да приступа меморији из прошлости. То значи да покушавају да се сете нечега приступајући визуелној меморији.

2. Горе десно (Визуелна конструкција)

Када особа гледа нагоре према десно, то значи да покушава да изгради или створи визуелну слику у свом уму. Ово означава да особа у свом уму измишља визуелне приказе како би изговорила лаж. Ово је добар начин да научите читати очи.

3. Бочно лево (Звучна меморија)

Гледати у овом правцу значи да особа покушава да се сети звука из сећања, као што је призивање у ум неке шале коју смо чули. То може значити да особа није искрена и да намешта одговоре.

Фото: Пиксабеј

4. Бочно десно (звучна конструкција)

Гледање у овом правцу значи да особа ствара посебан звук у свом уму. Овај покрет очију може се приметити када неко износи лажне тврдње о разговору који је водио са другом особом.

5. Доле лево (унутрашњи дијалог)

Када имамо унутрашњу дискусију или дебату, обично гледамо у доњи леви део. Овај гест означава да је неко укључен у дубоко размишљање или самоиспитивање или сумњу.

6. Доле десно (кинестетика/осећај)

Када покушавамо да се присетимо одређене емоције повезане са прошлим искуством, склони смо да погледамо доњи десни угао. Означава да дубоко копамо у својим емоцијама да бисмо поново осетили иста осећања у свом уму.

7. Право напред

Када нечије очи гледају право напред, а зенице су им раширене или изоштрене, то значи да је њихов ум заузет приступом сензорним информацијама на најбржи могући начин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas