· · Коментари: 0
ВЕСЕЉЕ

Како то изгледа када Трамп, краљица Елизабета или Обама "бану" на нечије венчање (ВИДЕО)

Небична венчања са неочекиваним гостима.

Бивши амерички председници - Барак Омаба и Доналд Трамп имали су навику да својим присуством изненаде младенце. У овом им се чак придружила и краљица Елизабета.

Прочитајте још: За побољшање концентрације: Предмети које треба да елиминишете са радног стола

Трамп је, 6 месеци након што се уселио у Белу кућу, боравио у "Трамповом националном голф клубу", где су Кристен Пијатковски и Такер Гледхил планирали да се венчају. Нису ни слутили да ће нови председседник да "бане" на венчање. Они су у једном тренутку видели припаднике тајне службе како улазе у просторију да рашчисте пут за њега.

Један британски пар доживео је оно што ретко ко доживи. Њихово изговарање судбоносног "да" улепшали су краљица Елизабета и принц Филип.

Ненајављена посета британског монарха оставила је без текста младенце Џона и Франсис Кенинг, који су церемонију венчања имали у истом простору где је краљевски пар ручао.

Неочекивани гости

Прочитајте још: "Посао је оно што радите, а не оно што ви јесте": Не дозволите да изгубите себе

Младожења Џон знао је да ће краљица бити у Манчестеру у време њиховог венчања, па је, наводно, у шали послао позивницу Бакингемској палати. Уљудно је одбијен.

Иако није очекивао, а и добио је и формално одбијање, он и супруга били су потпуно шокирани када су краљица и принц Филип свратили до њиховог стола да им честитају и фотографишу се заједно.

- Било је потпуно чудно да је знала наша имена. Рекла је: - Здраво Џон, здраво Френсис - испричала је млада за британске медије.

Један од најнеочекиванијих гостију у се појавио на венчању Стефани и Брајана Тобеа 2015. године - председник Барак Обама.

Прочитајте још: ДА ЛИ СЕ ШАЛИТЕ? Ево како је изгледао пријемни на престижном америчком универзитету давне 1869. Да ли бисте упали? (ВИДЕО)

Док је био у посети Калифорнији, председник Обама отишао је да одигра партију голфа на теренима "Тори пајнс", где су Стефани и Брајан планирали да се заветују једно другоме.

Изненада су видели теренска возила тајне службе како долазе и речено им је или да одмах почну са венчањем или да сачекају. Не желећи да журе, одлучили су се за другу опцију.

У једном тренутку фотографи Џеф и Ерин Јунгрен рекли су: - Кладимо се да би се фотографисао са нама ако бисмо отишли до њега - на шта је млада пристала.

Стигли су таман пред крај партије, а Обама им је честитао и позирао на неколико фотографија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.