· · Komentari: 0
VESELJE

Kako to izgleda kada Tramp, kraljica Elizabeta ili Obama "banu" na nečije venčanje (VIDEO)

Nebična venčanja sa neočekivanim gostima.

Bivši američki predsednici - Barak Omaba i Donald Tramp imali su naviku da svojim prisustvom iznenade mladence. U ovom im se čak pridružila i kraljica Elizabeta.

Pročitajte još: Za poboljšanje koncentracije: Predmeti koje treba da eliminišete sa radnog stola

Tramp je, 6 meseci nakon što se uselio u Belu kuću, boravio u "Trampovom nacionalnom golf klubu", gde su Kristen Pijatkovski i Taker Gledhil planirali da se venčaju. Nisu ni slutili da će novi predsedsednik da "bane" na venčanje. Oni su u jednom trenutku videli pripadnike tajne službe kako ulaze u prostoriju da raščiste put za njega.

Jedan britanski par doživeo je ono što retko ko doživi. NJihovo izgovaranje sudbonosnog "da" ulepšali su kraljica Elizabeta i princ Filip.

Nenajavljena poseta britanskog monarha ostavila je bez teksta mladence Džona i Fransis Kening, koji su ceremoniju venčanja imali u istom prostoru gde je kraljevski par ručao.

Neočekivani gosti

Pročitajte još: "Posao je ono što radite, a ne ono što vi jeste": Ne dozvolite da izgubite sebe

Mladoženja Džon znao je da će kraljica biti u Mančesteru u vreme njihovog venčanja, pa je, navodno, u šali poslao pozivnicu Bakingemskoj palati. Uljudno je odbijen.

Iako nije očekivao, a i dobio je i formalno odbijanje, on i supruga bili su potpuno šokirani kada su kraljica i princ Filip svratili do njihovog stola da im čestitaju i fotografišu se zajedno.

- Bilo je potpuno čudno da je znala naša imena. Rekla je: - Zdravo Džon, zdravo Frensis - ispričala je mlada za britanske medije.

Jedan od najneočekivanijih gostiju u se pojavio na venčanju Stefani i Brajana Tobea 2015. godine - predsednik Barak Obama.

Pročitajte još: DA LI SE ŠALITE? Evo kako je izgledao prijemni na prestižnom američkom univerzitetu davne 1869. Da li biste upali? (VIDEO)

Dok je bio u poseti Kaliforniji, predsednik Obama otišao je da odigra partiju golfa na terenima "Tori pajns", gde su Stefani i Brajan planirali da se zavetuju jedno drugome.

Iznenada su videli terenska vozila tajne službe kako dolaze i rečeno im je ili da odmah počnu sa venčanjem ili da sačekaju. Ne želeći da žure, odlučili su se za drugu opciju.

U jednom trenutku fotografi Džef i Erin Jungren rekli su: - Kladimo se da bi se fotografisao sa nama ako bismo otišli do njega - na šta je mlada pristala.

Stigli su taman pred kraj partije, a Obama im je čestitao i pozirao na nekoliko fotografija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.