Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКВУ КАФУ ПИЈЕТЕ ТАКВА СТЕ ЛИЧНОСТ: Лидер пију КРАТКИ ЕСПРЕСО, сањари КАПУЋИНО, који сте ви од ових 13 ТИПОВА?

Ви сте тип особе која размишља логички

1634712947_kafa.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Већини људи је готово незамисливо да дан започну нез барем једне шољице кафе. Било да волите домаћу или инстант варијанте, заправо све што у животу радимо, може нешто рећи о нашој личности.

Прочитајте још: НЕБУЛОЗА: Укуцајте на Гуглу 241543903, и изненадићете се шта ће вам изаћи (ФОТО)

Иста је прича и са кафама. Наравно, намера није да икога увредимо, већ да се нашалимо. Ипак, знате како кажу, у свакој шали, мало истине. Ево шта ваша омиљена кафа говори о вашем карактеру:

Еспресо

Ова кафа је брза и једноставна, баш као и ви. Не околишате, него говорите оно што мислите и радите онако како желите. Волите да будете главни и критикујете друге у жељи да им “отворите очи”. Никад не губите време и не поклањате га онима до којих вам није стало, нити га трошите на кафенисање и трачарење.

Дупли еспресо

Ви сте тип особе која размишља логички. Врло сте практични, нисте подложни променама расположења. Сличан сте тип као љубитељ еспреса, а код вас су те особине још израженије. Вредни сте, имате јасне, концизне идеје и на послу дајете најбоље што можете.

Ристрето

Ристрето је заправо скраћен еспресо, односно, иста количина млевене кафе, али екстрахована финијим млевењем уз мање воде. Ипак, како баристе широм света кажу, већина људи не може оцени да ли су добили епсресо или ристрето, односно, не може јасно да утврди разлику. Зато се сматра да су такви људи углавном они који воле да се размећу “фенси” изразима, те себе сматрају изразито софистицираним особама, иако је истина далеко од тога.

Еспресо са млеком

Ако пијете кафу с млеком, можда имате проблема са доношењем одлука. Опуштене сте природе и као резултат, нисте забринути због претераног анализирања сваке одлуке. У ствари, ваша природа је таква да доста размишљате и преферирате да ваша машта размотри све опције на лежеран начин. Пошто пијете кафу с млеком, ви волите удобност. Ваша јутарња кафа с млеком само је једна од оних малих удобности које чине живот заиста вредан живљења.

Макијато

У питању је еспресо са “мрвицом” млека, а они који нарочито уживају у овој врсти кафе су добро организовани, све раде и постижу на време, поуздани су и одани. Воле да дозирају задовољства, али не претерују са њима.

Лате

Ви сте неко ко ужива у комфору, али и неко ко воли да удовољава људима. Баш као и ваш лате, желите да ублажите “горчину живота”. Опуштени сте, поуздани, реални, али имате проблема са доношењем одлука. Уживате у једноставној животној удобности. Могуц́е је да сте власник мачке, пише на порталу Еqуитy Банк.

Капућино

Ако увек бирате капућино, значи да сте романтична и оптимистична особа, софистициране природе. Креативни сте, маштовити, сањалачки настројени, помало тајанствени. Проблем је што су вам циљеви краткорочни, а и од њих брзо одустајете. Често сте нереални, не само када анализирате друге, већ и о себи имате погрешну слику.

Ирска кафа

Баристе широм света се слажу – љубитељи ирске кафе, углавном спадају у “легенде” које остављају велике напојнице. Гласни су, занимљиви, непосредни. Ипак, знају да претерају, те ако мало више претерују са наручивањем оваквих кафа, могуће је да имају проблем са пићем, наводе на порталу Даилy Маил.

Инстант кафа

Ако спадате у оне људе који воле да мућкају Нес или неку другу врсту кафе тог типа, углавном спадате у оне који немају превише ни времена ни стрпљења за припремање кафе, чекање код шпорета док проври и слично. Са друге стране, сматра се да овакав тип особа није претерано марљив, али су амбициозни и желе да без превише труда остваре циљеве. Увек играју у тиму, нису соло играчи, управо зато што би у соло варијанти до изражаја дошле мане и лењост. Ипак, у друштву су вољени, јер су веома забавни и весели. И најбитније – увек имају времена за кафенисање.

Домаћа (турска) кафа

Ови људи немају времена за “несове, еспресое и остале бесмилице, јер то није кафа”. И код њих се зна – домаћа, мало јача, са или без шећера, па натенане. Они више од свега воле да ту јутарњу кафу “отегну”, уживају сами са собом, те не би требало да их узнемиравате док не заврше са првом шољом.

Са њима нема шале, знају шта, кад и где хоће, те се за њих може рећи да су веома одсечне особе.

Бела кафа

Волите и даље белу кафу? Па, може се рећи за вас да сте велико дете. Са једне стране, могуће је да се ради о особи која је јако привржена породици, а са друге стране, Петар Пан који не жели да одрасте.

Уживате да уз своју белу кафу поједете чоколадни кекс или да у њу чак убаците коју коцкицу чоколаде. Све у свему, веома сте пријемчива особа.

Ледена кафа и фрапућино

Од како су се и код нас појавиле различите врсте кафа и мока, поготов са различитим топинзима, издвојили су се они који их први морају наручити, пробати, сликати…

У већини случајева, овакви типови особа иду у корак са трендовима и воле да испробавају нове ствари. Често су веома креативни, али умеју бити и површни.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је исправно "ПРЕХРАМБЕНИ" или "ПРЕХРАНБЕНИ"?

Филтер кафа

Иако овакав тип кофеинских напитака још увек није код нас популаран као у Америци, примера ради, особе које овако почињу дан спадају у онај тип људи који воли да је све под конац. Веома сте поуздани и одани и увек вам се може веровати. Такође, о вама нико не говори лоше и људи вас, због ваших карактерних особина, јако цене.

Ипак, уколико имате пријатеља који воли да пије фрапућино, неће вам бити лако да испратите његове нагло донешене идеје, али ћете ипак нешто од тога преко воље учинити – и верујте, на крају ћете се одлично провести, пишу на порталу марсyлy.цом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas