Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

Кеативни савети како да УПАКУЈЕТЕ НОВОГОДИШЊЕ ПОКЛОНЕ као професионалац (ФОТО)

Нека ваш поклон постане незабораван од првог тренутка када га неко угледа

1671900152_22dja222f55_Shutterstock.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Многи људи мисле да амбалажа треба да буде што светлија и сјајнија. Ово није истина. Уметност паковања поклона је стварање ишчекивања. Ево неколико идеја које ће вам помоћи да ваш поклон постане незабораван.

1. Заборавите блиставе боје. Класични смеђи папир за умотавање упарен са светлом траком изгледа одлично за сва годишња доба.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

2. Све што се може ставити у кутију - ставите у кутије. Покријте кутију крпом или папиром, немојте је остављати голу.

3. Кутије сложеног и неправилног облика најбоље је прсвући тканином уместо умотавања у папир.

4. Плетеница, чипка, груби канап, па чак и стари набори од хаљина или завеса могу заменити траку за умотавање. Могу се обојити кафом или соком од цвекле.

Прочитајте још: Не знате шта да гледате? Предлажемо вам: ТОП 10 ФИЛМОВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

5. Испод машне причврстите грану смрче, гранчицу бруснице или штапић цимета.

6. Погодне су и сушене кришке наранџе.

7. Ловорово лишће, божиковина, ораси, лаванда - све је погодно за декорацију.

8. Декорација је и калиграфски натпис са фломастером са именом примаоца.

9. Попрскајте паковање парфемом или мразним спрејом да бисте активирали шесто чуло.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas