Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идеални новогодишњи поклони за сваки хороскопски знак: Убрзајте процес куповине

Ако желите да избегнете трчање по тржним центрима у последњи час због куповине поклона, почните већ данас да припремате мала новогодишња изненађења за блиске људе. А ако не знате шта да им купите - њихов знак хороскопа ће вам рећи.

1703076132_shutterstock_2226275543.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Новогодишњи поклони... да ли се и ви мучите са куповином у последњи тренутак? Не брините, нисте једини, а ми смо овде за вас. Искористите карактеристике које повезујемо са одређеним хороскопским знаковимаи олакшајте себи одлуку. Не заборавите да додате и дашак присности када размишљате о поклонима.

ОВАН

 Страственим и директним Овновима у животу не недостаје много тога, али знају којој естетици припадају и воле да се осећају пријатно у животном простору. Не воле досаду и често експериментишу и са неким ексцентричним комадима. У сваком случају избегавајте беж нијансе, а нећете погрешити ако се одлучите за предмет модерног духа који свакако плени пажњом, баш као и овај знак.

БИК

 Цене елеганцију и лепе, квалитетне ствари. Више им је стало управо до квалитета него до цене или брендова. Поклоните им нешто што ће хтети да задрже и што ће вас увек подсећати на ваш однос. То може бити ситница попут минималистичког накитакоја ће одговарати свакој комбинацији и подићи је на виши ниво.

БЛИЗАНЦИ

Овај ваздушни знак лако доминира простором иако то не жели често да призна. Реагују брзо и искрено, али понекад расположење зна да им се врло брзо промени. Без обзира на то они имају уметничку црту и воле да се негују. Довољно добро их познајете па на темељу тога можете лако да одаберете између материјала за писање и сликање или фото апарата за једнократну употребу којим можете да забележите заједничке тренутке.

РАК

 Знак који се сматра емоционалним средиштем зодијака благонаклоно реагује на поклоне који одражавају сећања. Подсетите их колико вам значе поклањајући им музику која вас враћа у неки период, књигу коју сте обоје волели и или уоквирену фотографију која је обележила ваш однос. Пробудите у њима носталгију, знате колико жуде за њом.

ЛАВ

 Признајемо, Лавови могу да буду најкомпликованији хороскопски знак када је у питању даривање, а првенствено због тога што прате своје срце и тешко је увек знати шта осећају. Страствени су и познато је како уживају у добром друштву али и колико други воле да проводе време са  њима. Ако ваш Лав воли да буде у улози домаћина, поклоните му нешто неопходно за сервирање хране, пића, а шта му још недостаје. Попут сета за послуживање канапеа.

ДЕВИЦА

 Да, оне су педантне, али то не значи како је за њих идеалан поклон календар или планер за следећу годину. Воле ида стражују и путују, континуирано хране свој ум, а понекад једноставно немају времена да се опусте се јер заиста јесу одговорне. Поклоните им ваучер за спа третман, маникир, фризуру… безброј је могућности за мале ситне тренутке у којима ће моћи да уживајуи напокон се опусте.

ВАГА

 Верује се како је Вагама најлакше поклонити дар јер верно прате трендове, али баш зато то није баш тако. Схватићете како су често корак испред вас. У зависности од њихове етсетике, изненадите их издањем које недостаје њиховој трендовској колекцији или најновијим производом о којему су причале данима. Албум или књига омиљеног новог аутора неће бити пропуст..

ШКОРПИЈА

 Уживају у потпуној посвећености својим страстима па је све што им помаже даље истражити властите интересе савршено. Срећом, увијек су отворени за приједлоге стога их можете изненадити нечиме што уопће не очекују, јер се интересно не ограничавају. Поклоните им нешто забавно – попут бојанке по бројевима. То ће их и забавити и отворити креативност.

СТРЕЛАЦ

Спонтаним Стрелчевима довољна је ситница која ће распламсати њихову страст према животу. Одведите их на вечеру и пробудите њихову палету укуса, поклоните им модни додатак који ће подићи њихове комбинације и учинити да их сви примете. Цениће што цените њихове страсти, а спонтани поклон или излазак за њих је најбоља комбинација. Не размишљајте превише, све док нешто можете да урадите заједно.

ЈАРАЦ

 Добро су организиовани, рођене вође и јако су вредни, па кад напокон имају времена за одмор, понекад при томе нису креативни. Али, одмор им је нужан. Поклоните им сет неге за лицеуз који код куће, уз омиљену музику могу да осете шта значи релаксација, ако им није нужно до провода.

ВОДОЛИЈА

 Многи их сматрају сувише расејанима и слободнима и тешко одређују шта да им поклоне, али баш због тога је са њима једноставно. Веселе се ономе што радује вас, воле све врсте уметности, уживају у храни…. Да, занима их широк спектар ствари, а поготово нешто што храни њихов дух и инспирше их. Можда кувар уз помоћ кога могу да развију нове вештине или радионица на ту тему? Зашто да не?

РИБЕ

 Воле да преиспитују ствари и силно су интуитивне, то већ знате. Воле све што их подстиче на осећања - књиге, уметност, музику и филмове. Зато је омиљени албум њиховог најдражег бенда савршен поклон за Нову годину. Поготово ако је ре-издање. Слично, као и уоквирени принт најдражег ликовног уметника.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas