Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОРУЧАК

КРАЉЕВСКИ УКУС: Принцеза Дајана је увек поручивала СПЕЦИФИЧНУ КАФУ - Ево како је гласила њена поруџбина (ФОТО)

Ако сте љубитељ принцезе Дајане, будимо искрени, ко није, сигурно већ ћете знате много о њој.

1634553163_pjimage--45-.jpg
Фото: Profimedia/Deposit
Oglas

Њен живот био је предмет неколико документарних филмова; драматизован у серијама, па чак и реконструисан кроз песму у недавном мјузиклу. Цео свет зна где је одрасла, све детаље њеног брака са принцом Чарлсом и стрес који је осећала као део краљевске породице. Али, можда постоји свакодневни детаљ који још не знате о принцези Дајани - какву кафу је пила.

Прочитајте још: "Оно што су ми тражили је нехумано и варварски": Мајка МОНИКЕ ЛЕВИНСКИ открила шта се заиста дешавало у ДАНУ ХАПШЕЊА (ФОТО)

Кафа и јаја за принцезу

Дајана је увек узимала црну кафу (филтер кафу), тврди бивши краљевски кувар Дарен МекГрејди, који је 11 година служио као кувар краљице и војводе од Единбурга, пре него што је од 1993. до 1997. радио као лични кувар принцезе Дајане. 

МекГрејди је годинама говорио о Дајанинм преференцијама у храни и пићу у различитим интервјуима, као и постављајући детаље о омиљеним оброцима краљевске породице на свом Инстаграму. У разговору за Хелло !, он је рекао: „Кад сам се преселио у Кенсингтонску палату, принцеза се већ била изборила са булимијом. Вратила је свој живот на прави пут. Променила се и почела да се храни здраво.

Према МекГрејдију, принцеза Дајана је волела доручак од грејпа, муслија и парче тоста, као и шољу кафе. Када је постао њен лични кувар, представио је новог фаворита: „Сузет јаја, извађен печени кромпир, са спанаћем на дну, пошираним јајетом на врху, и холандским сосом и кромпиром по ивици."

Такође је рекао да Дајана није јела „много црвеног меса“ и да би „повремено јела јагњетину док је забављала госте“. У супротном, јела би само „пилетину, рибу или вегетаријанске опције“. И није пила чај! Иако је то класичан британски приступ, изгледа да је принцеза увек више волела кафу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas