Oglas
· · Komentari: 0
DORUČAK

KRALJEVSKI UKUS: Princeza Dajana je uvek poručivala SPECIFIČNU KAFU - Evo kako je glasila njena porudžbina (FOTO)

Ako ste ljubitelj princeze Dajane, budimo iskreni, ko nije, sigurno već ćete znate mnogo o njoj.

1634553163_pjimage--45-.jpg
Foto: Profimedia/Deposit
Oglas

NJen život bio je predmet nekoliko dokumentarnih filmova; dramatizovan u serijama, pa čak i rekonstruisan kroz pesmu u nedavnom mjuziklu. Ceo svet zna gde je odrasla, sve detalje njenog braka sa princom Čarlsom i stres koji je osećala kao deo kraljevske porodice. Ali, možda postoji svakodnevni detalj koji još ne znate o princezi Dajani - kakvu kafu je pila.

Pročitajte još: "Ono što su mi tražili je nehumano i varvarski": Majka MONIKE LEVINSKI otkrila šta se zaista dešavalo u DANU HAPŠENJA (FOTO)

Kafa i jaja za princezu

Dajana je uvek uzimala crnu kafu (filter kafu), tvrdi bivši kraljevski kuvar Daren MekGrejdi, koji je 11 godina služio kao kuvar kraljice i vojvode od Edinburga, pre nego što je od 1993. do 1997. radio kao lični kuvar princeze Dajane. 

MekGrejdi je godinama govorio o Dajaninm preferencijama u hrani i piću u različitim intervjuima, kao i postavljajući detalje o omiljenim obrocima kraljevske porodice na svom Instagramu. U razgovoru za Hello !, on je rekao: „Kad sam se preselio u Kensingtonsku palatu, princeza se već bila izborila sa bulimijom. Vratila je svoj život na pravi put. Promenila se i počela da se hrani zdravo.

Prema MekGrejdiju, princeza Dajana je volela doručak od grejpa, muslija i parče tosta, kao i šolju kafe. Kada je postao njen lični kuvar, predstavio je novog favorita: „Suzet jaja, izvađen pečeni krompir, sa spanaćem na dnu, poširanim jajetom na vrhu, i holandskim sosom i krompirom po ivici."

Takođe je rekao da Dajana nije jela „mnogo crvenog mesa“ i da bi „povremeno jela jagnjetinu dok je zabavljala goste“. U suprotnom, jela bi samo „piletinu, ribu ili vegetarijanske opcije“. I nije pila čaj! Iako je to klasičan britanski pristup, izgleda da je princeza uvek više volela kafu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas