Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШТА БИ ВИ УРАДИЛИ

КУЋА и ОГРОМАН ПЛАЦ у Србији за 1.594€! Кад купци чују 1 ствар не усуђују се да је купе

Банке су активирале хипотеку, те се на десетине кућа широм Србије продаје по знатно нижој цени.

1624546621_plac.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Иако претежно слушамо како су цене некретнина драстично скочиле, и даље постоје продичне куће које се могу купити знатно јефтиније и уз мало улагања прилагодити за живот.

Не желе туђу муку

Неке од тих кућа нуде и банке које су активирале хипотеку јер дужници нису враћали зајмове. Међутим, људи избегавају да купују овакве некретнине, углавном јер "не желе да зарађују на туђој муци".

Има их свуда!
Нема општине у покрајини где нема бар једна породична кућа за продају, с тим што их је више ван седишта општина, а мање у самим општинским центрима. 

"Никада не бих купила такву кућу, па то је некоме одузето јер није имао пара, ко зна шта је са том породицом.

Мислим да не бих успела једну ноћ да преспавам мирне душе", наводи се у коментарима испод оваквих и сличних огласа.

Тренутно је више десетина таквих кућа у понуди широм АП Војводине, а основне информације о њима могу се добити на порталу Добош, али и посредством поверилаца - банака као продаваца, јер су банке те које продају некретнине, пошто власници нису на време измиривали рате кредита.

Свака има велики плац

Заједничко за све је што су изграђене на великим плацевима, па имају и огромна дворишта и изграђене помоћне објекте. Прегледом понуде може се закључити да су ове непокрентости најјефтиније у Банату.

На подручју општине Ковин (Банат) три куће су на продају, од којих је једна у Баваништу и кошта близу 4.500 евра. Једна кућа у Чоки продаје се за близу 4.300 евра, а друга у Црној Бари је напуштена, али са огромним плацем, кошта свега 1.594 евра.

У Великој Греди, у општини Пландиште, исто у Банату, продаје се кућа од 112 квадрата, са помоћним објектом величине 18 квадратних метара. У Банатском Соколцу кућа са више помоћних објеката кошта мало више од 4.500 евра.

У Молу, на северу Бачке, у општини Ада, продаје се кућа за 16.000 евра, изграђена на површини од једног ара и 30 метара, са две помоћне зграде. За 12.205 евра може да се купи кућа у Селенчи код Бача од 146 квадрата и три помоћа објекта, мале површине од три до седам квадрата, с тим што је некретнина изграђена без грађевинске дозволе.

Чини се да је понуда веома шаролика и може се на овај начин пронаћи нешто по укусу за свакога, ко одлучи да на овај начин купи кућу и да се пресели у неко мање место.

У Вајској, исто на подручју општине Бач, може се купити кућа са помоћним објектима на плацу од 964 квадрата и њива од 1.859 квадратних метара. Уз ове некрентине иде и пољопривредна механизација. Овде је за цену ипак потребно позвати повериоца, чији је контакт телефон наведен уз оглас.

Невероватне цене

Огромна кућа од 242 квадрата са виноградом, оборима за свиње и чардаком у Пачиру, код Бачке Тополе, кошта 10.970 евра.

У Срему, у Љукову, на подручју општине Инђија, 112 квадрата изграђене породичне куће на површини од 1.079 квадрата стаје 16.391 евро, а у општини Шид у месту Вишњићево кућа површине 74 квадрата, са помоћним објектима на плацу од 1.030 метара, продаје се за 8.100. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas