Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

"КУМ ЈЕ ЗАПЕО У ПАКЛУ": Забавља се са ВИКТОРИЈАНСКИМ духом и жели да се уда за њега, али имају један велики ПРОБЛЕМ (ВИДЕО)

Бизарни случај у Великој британији

1644683179_brokade.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гоод Морнинг
Oglas

Постоје разне бизарне ситуације у којима људи могу да се нађу. Док су се неки венчавали са дрвећем или комадима намештаја, ова енглеска певачица одлучила је да се уда за духа.

Прочитајте још: Знате ли зашто СКОЧКО "носи наочаре"? Аутор "Слагалице" открио тајну!

Певачица из Енглеске Брокарде, заљубљена је како тврди у викторијанског духа Едуардо у кога се заљубила прошле године, а сада планирају и венчање. Ипак, највећи проблем им представља црквено венчање, јер ниједан свештеник не жели да их венча. Она тврди да су веома срећни, а упознали су се када је Едуардо дошао у Брокадин дом.


- Едуардо и ја тренутно се расправљамо око датума венчања.", рекла је Броцард. "Ја желим летње венчање, али он не подноси врућину. Већ се недељама никако не можемо договорити тако да ћу уз помоћ Оуија плоче са датумима венчања пробати да откријем који нас датум највише привлачи - рекла је она у једној емисји и додала: Едуардо је одувек био темпераментне нарави, али припреме за венчање из њега извлаче оно најгоре. Његова листа захтева расте из дана у дан."

Комуницирају на веома необичан начин

- Едуардо још увек оставља сублиминалне поруке у тушу и показује своје емоције кроз слање осећаја врућине и хладноће кроз моје тело", објаснила је Броцард. "Штогод да га питам, увек нађе начин да ми одговори. То није увек нешто што већина људи сматра “нормалним” – но ко жели нормално? -додала је и објаснила да је оганизацију венчања преузела на себе.

- Не желим се водити типичним правилима и обичајима, будући да ово није ни типична романса. Већину ствари за венчање радим сама. Сама сам дизајнирала и моју венчаницу, која је у викторијанском стилу. Едуардо инсистира на томе да му израдим троделно одело у викторијанском стилу, но ја бих ипак желела да ме он изненади неким својим оделом из своје старе гардеробе." Пар је на проблем наишао и код пописа званица будући да већина Едуардових пријатеља више није жива. Још горе, пријатељ који му је требао бити кум, "запео је у паклу"- каже Броцар, као и да никако не могу да дођу до њега.

Броцарк је и објаснила како је дошло до веридбе

"Једног јутра сам се пробудила и пронашла прстен на јастуку. Мислила сам да сањам па сам наставила да спавам. Кад сам се пробудила, прстена више није било. Док сам се туширала, на замагљеном стаклу се појавио упитник. Но, и то сам занемарила. Следеће ноћи иста ствар се догодила, но кад сам се овај пут поновно пробудила, прстен је још увек био тамо. Упитник се опет појавио у тушу. Тад сам схватила да ме Едуардо проси - каже Броцар и напомиње да је за њихово венчање компоновала и песму.

Прочитајте још: Захтев ОВЕ младе шокирао је све, а посебно ЊЕНУ најбољу пријатељицу

- Оно што ме највише нервира је што увек ја морам платити рачун, али барем не трошим много на њега, будући да не једе ни не пије у јавности”, рекла је Броцард. Броцарде је детаље своје несвакидашње романсе испричала и у гостовању у емисији Тхис Морнинг на ИТВ-ју.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas