· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Мало другачији тест личности: Коју сте БОЈУ прво УОЧИЛИ на овој СЛИЦИ?

Боја коју сте прво приметили, рећи ће вам доста о вашој личности.

1631603711_slika.png
фото: Принтскрин/BRIGHTSIDE.ME

Тестови засновани на личном доживљају илустрација и слика, као и оптичким илузијама, јесу лаки, брзи и прилично прецизни, сматрају психолози. То је само један од разлога због којег су толико популарни, посебно на друштвеним мрежама.

Осим што вежбају наше менталне способности и вид, овакви тестови су врло забавни, јер можете открити нешто ново о себи и својој личности.

Прочитајте још: Откријте НАЈМОЋНИЈУ особину коју поседујете: Да ли сте прво уочили ТИГРА или ДРВЕЋЕ?

Погледајте слику и у тексту испод пронађитe боју коју сте прво уочили, и прочитајте шта она симболизује.

фото: Принтскрин/BRIGHTSIDE.ME

Тамноплава

Ако сте прво уочили тамноплаву, то је знак да сте перфекциониста. Волите све да анализирате и врло сте добри у томе. Никада не доносите одлуке брзоплето, и увек узимате у обзир све чињенице. Пријатеље бирате пажљиво, тек када се испостави да су својим поступцима заслужили вашу оданост.

Романтика вам није јача страна, што не значи да сте лишени емоција, само их не стављате на прво место. Естетика вам је веома важна у свему, па тако и у одабиру партнера.

Жуто-зелена

Жуто-зелена означава да је ваш животни мото реченица: "Лако ћемо". Ви сте опуштена особа која не трпи притисак, и не стресирате се без разлога. Лако се прилагођавате свакој ситуацији јер увек гледате "ширу слику".

То што прихватате људе са свим њиховим манама и врлинама, не значи да их не видите реално. У љубави сте лишени љубоморе и сујете, али забог тог лежерног става често "настрадате".

Тиркизна

Ако сте прво уочили тиркизну, то значи да ви у свему видите уметност. Креативни сте и маштовити, а краси вас и радознао ум. Увек сте у потрази за новим авантурама, уживате у откривању нових ствари, било да је реч о јелима које никада нисте пробали или земљама које никад нисте посетили.

Ризик вас привлачи, због чега нисте идеалан партнер за оне који желе стабилну везу. Лако се заљубљујете, али исто тако се и брзо "охладите".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.