Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕТА ЗА ПРОВАЛНИКЕ током празника: Девојка на ТикТоку објашњава како најбоље заштити дом, уколико ћете бити одсутни (ВИДЕО)

Она је приватни детектив, а ови савети могу бити од пресудног значаја

1672482674_Svaeti-za-provalnike-naslov-Shutter.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Празници су време када ће многи од нас отпутовати, и оставити домове на милост и немилост потенцијалним провалницима.

Управо када најмање размишљате о томе, и бавите се лепшим стварима и припремањем прослава, као и паковањем за пут, неко можда прати сваки ваш корак и смишља паклени план.
Девојка која за себе каже да је приватни детектив, у видеима на ТикТоку саветује где смо најрањивији,  као и на шта би требало обратити пажњу уколико дом напуштамо на пар дана.

Прочитајте још: Бацио је боцу са поруком у море и замислио жељу: Пронађена је 23 године касније

Навуците ролетне и завесе!  ''Када зумирам своју камеру, могу видети све кроз ваше прозоре, чак и шта гледате на Тв-у, и све у вашој кући. То је као рудник злата'', каже Џејд.

@јадеесавв Пла стоп доинг тхеае тхингс анд бе сафе! #приватеинвестигатор #приватеинвестигатион #сафетyтипс ♬ Руннинг Уп Тхат Хилл (А Деал Wитх Год) [2018 Ремастер] - Кате Бусх


Немојте се таговати на свакој објави коју стављате на друштвену мрежу, када идете на кафу- док сте још тамо. Џејд објашњава: ''Небројено пута сам била испред нечије куће, не знајући где се налазе, док су они објавили слику на друштвеној мрежи и таговали се на ручку или кафи у оближњем кафићу. Објаве сачувајте за касније, када напустите место у коме се налазите.''

Прочитајте још: Нострадамусово ПРОРОЧАНСТВО за 2023. годину: "Пророк ПРОПАСТИ" оправдао свој надимак - прогноза уопште није оптимистична

Ова детективка наводи, да је врло опасно одавати своју локацију док се налазите на њој, јер тиме говорите људима да нисте код куће. Такође, уколико учестало објављујете сваки пут када идете у теретану на пример, на посао, или неку навику којом се лако може утврдити ваш дневни план и рутина, можете открити свој распоред кретања. На тај начин, бићете лака мета професионалцима, који желе да вам науде. Она још додаје, да никада не објављујете регистрацијску ознаку свог аутомобила, јер ово на много различитих начина може послужити некоме ко жели да вас прати или евентуално опљачка.

Фото: Схуттерстоцк

Колико је битно бити свестан свог окружења, Џејд говори следеће:

'' У данашње време су сви заузети телефонима, било да сте на паркингу или тржном центру. Глава вам је доле док гледате у телефон, и не гледате шта се дешава око вас. Јако је битно да вам обе руке буду слободне, посебно ако корачате неким великим паркингом, или сте на неком усамљеном јавном месту. ''

Она још наводи, да уколико приметите да вас неко прати, крените у правцу најближе полицијске станице. Никако ка кући рецимо родитеља, пријатеља, већ ка станици полиције, јер ће ово гарантовано уплашити особу иза вас.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas