Oglas
· · Komentari: 0

META ZA PROVALNIKE tokom praznika: Devojka na TikToku objašnjava kako najbolje zaštiti dom, ukoliko ćete biti odsutni (VIDEO)

Ona je privatni detektiv, a ovi saveti mogu biti od presudnog značaja

1672482674_Svaeti-za-provalnike-naslov-Shutter.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Praznici su vreme kada će mnogi od nas otputovati, i ostaviti domove na milost i nemilost potencijalnim provalnicima.

Upravo kada najmanje razmišljate o tome, i bavite se lepšim stvarima i pripremanjem proslava, kao i pakovanjem za put, neko možda prati svaki vaš korak i smišlja pakleni plan.
Devojka koja za sebe kaže da je privatni detektiv, u videima na TikToku savetuje gde smo najranjiviji,  kao i na šta bi trebalo obratiti pažnju ukoliko dom napuštamo na par dana.

Pročitajte još: Bacio je bocu sa porukom u more i zamislio želju: Pronađena je 23 godine kasnije

Navucite roletne i zavese!  ''Kada zumiram svoju kameru, mogu videti sve kroz vaše prozore, čak i šta gledate na Tv-u, i sve u vašoj kući. To je kao rudnik zlata'', kaže Džejd.

@jadeesavv Pla stop doing theae things and be safe! #privateinvestigator #privateinvestigation #safetytips ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush


Nemojte se tagovati na svakoj objavi koju stavljate na društvenu mrežu, kada idete na kafu- dok ste još tamo. Džejd objašnjava: ''Nebrojeno puta sam bila ispred nečije kuće, ne znajući gde se nalaze, dok su oni objavili sliku na društvenoj mreži i tagovali se na ručku ili kafi u obližnjem kafiću. Objave sačuvajte za kasnije, kada napustite mesto u kome se nalazite.''

Pročitajte još: Nostradamusovo PROROČANSTVO za 2023. godinu: "Prorok PROPASTI" opravdao svoj nadimak - prognoza uopšte nije optimistična

Ova detektivka navodi, da je vrlo opasno odavati svoju lokaciju dok se nalazite na njoj, jer time govorite ljudima da niste kod kuće. Takođe, ukoliko učestalo objavljujete svaki put kada idete u teretanu na primer, na posao, ili neku naviku kojom se lako može utvrditi vaš dnevni plan i rutina, možete otkriti svoj raspored kretanja. Na taj način, bićete laka meta profesionalcima, koji žele da vam naude. Ona još dodaje, da nikada ne objavljujete registracijsku oznaku svog automobila, jer ovo na mnogo različitih načina može poslužiti nekome ko želi da vas prati ili eventualno opljačka.

Foto: Shutterstock

Koliko je bitno biti svestan svog okruženja, Džejd govori sledeće:

'' U današnje vreme su svi zauzeti telefonima, bilo da ste na parkingu ili tržnom centru. Glava vam je dole dok gledate u telefon, i ne gledate šta se dešava oko vas. Jako je bitno da vam obe ruke budu slobodne, posebno ako koračate nekim velikim parkingom, ili ste na nekom usamljenom javnom mestu. ''

Ona još navodi, da ukoliko primetite da vas neko prati, krenite u pravcu najbliže policijske stanice. Nikako ka kući recimo roditelja, prijatelja, već ka stanici policije, jer će ovo garantovano uplašiti osobu iza vas.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas