· · Коментари: 0
КО ЈЕ У ПРАВУ?

Младожења ИЗБАЦИО сестре са венчања, јер су игнорисале његово строго правило: Послао је осигурање на њих и уништио целу церемонију

Сви гости су испоштовали строго правило младенаца, осим младожењиних сестара којима је мајка поручила да га игноришу.

1617799067_169922835_469218351176996_5171356226437951743_n.jpg
Фото: Принтскрин / You Tube / Gledaj Ovo

Један младожења је на Реддиту открио како је његова породица саботирала венчање. Наиме, он и његова изабраница хтели су церемонију без деце, о чему су обавестили све госте.

Сви су пристали на то, осим његове породице. У објави је објаснио да има три сестре које имају децу узраста од две до десет година.

Прочитајте још: ХАОС НА ИЗБОРУ ЗА МИС: Отела круну победници и повредила јој главу (ВИДЕО)

- Моја мајка је рекла да је нелогично да забранимо долазак деци јер се то никад није догодило у нашој породици и зато што сестре живе далеко и њихова деца не могу да буду сама - написао је.

Ипак, након свађе сложили су се да неће довести децу.

На дан церемоније сви гости су испоштовали правило, али онда је младожења угледао своје две сестре које су дошле са својом децом.

- Одмах сам их упитао што је са њима. Почеле су да се свађају са мном када сам им рекао да их нећу пустити унутра са децом. Морао сам да умешам осигурање како бих их натерао да оду - објаснио је.

Прочитајте још: Натпис на мењачници у Београду постао ХИТ на Твитеру! Моле људе да не чине само једно (ФОТО)

Исте вечери добио је злобне поруке од њих, а рођака је на Фејбуку објавила статус о његовом “уср*ном” венчању.

Фото: Депозит

Породица покушала да окриви младу

Неколико дана касније окупио је породцу како би им објаснио шта је пошло по злу.

- Питао сам их шта би било да сам допустио сестрама улазак са децом када сам осталој родбини и пријатељима који су хтели да доведу децу рекао да то не могу да учине - открио је.

Потом је сазнао да је његова мајка рекла сестрама да игноришу правило. Породицаа му је поручила да је сам упропастио своје венчање јер је неразуман и да ће церемонију увек памтити као катастрофу.

Прочитајте још: У Њујорку живи највећи број богатих људи, а ево који град носи титулу са најгушће насељеним милионерима и милијардерима

Мајка му је предложила да организује друго венчање или забаву на коју ће деца бити позвана, што је он одбио.

- Окривили су моју супругу тврдећи да је то намерно урадила. Покушали су да је увере да не подржавају оно што се догодило и да нам дају прилику да поправимо ситуацију, иначе нам је однос нарушен. Мислим да оно што сам учинио није погрешно. Хтео сам да имају мало поштовања према мојој жени и њеној породици - објаснио је.

Прекршили правила и претрпели последице

Упитао је кориснике Реддита да ли је претерао зато што је избацио сестре са венчања, а већина се сложила да је породица крива за инцидент будући да су игнорисали његове жеље, посебно његова мајка.

Прочитајте још: Ко је сада популаран? Учитељи открили како данас изгледају "ЕКИПИЦЕ" у школама

"Твоје је венчање, ти одређујеш правила и попис гостију. Деца нису била на њему. Намерно су прекршили правила и претрпели последице. Остани при своме", "Немој организовати другу забаву јер ће само послати поруку да мислиш да си погрешио и да су они у праву", "Ово ми звучи као да те мајка не поштује", "Они су уништили твоје венчање јер су се оглушили на твоје жеље", "Твоја породица, а посебно мајка, покушава да представи твоју жену као зликовца. Мораш се тиме позабавити јер твоја жена можда неће хтети да је неко тако третира", само су неки од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.