Oglas
· · Komentari: 0
KO JE U PRAVU?

Mladoženja IZBACIO sestre sa venčanja, jer su ignorisale njegovo strogo pravilo: Poslao je osiguranje na njih i uništio celu ceremoniju

Svi gosti su ispoštovali strogo pravilo mladenaca, osim mladoženjinih sestara kojima je majka poručila da ga ignorišu.

1617799067_169922835_469218351176996_5171356226437951743_n.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Gledaj Ovo
Oglas

Jedan mladoženja je na Redditu otkrio kako je njegova porodica sabotirala venčanje. Naime, on i njegova izabranica hteli su ceremoniju bez dece, o čemu su obavestili sve goste.

Svi su pristali na to, osim njegove porodice. U objavi je objasnio da ima tri sestre koje imaju decu uzrasta od dve do deset godina.

Pročitajte još: HAOS NA IZBORU ZA MIS: Otela krunu pobednici i povredila joj glavu (VIDEO)

- Moja majka je rekla da je nelogično da zabranimo dolazak deci jer se to nikad nije dogodilo u našoj porodici i zato što sestre žive daleko i njihova deca ne mogu da budu sama - napisao je.

Ipak, nakon svađe složili su se da neće dovesti decu.

Na dan ceremonije svi gosti su ispoštovali pravilo, ali onda je mladoženja ugledao svoje dve sestre koje su došle sa svojom decom.

- Odmah sam ih upitao što je sa njima. Počele su da se svađaju sa mnom kada sam im rekao da ih neću pustiti unutra sa decom. Morao sam da umešam osiguranje kako bih ih naterao da odu - objasnio je.

Pročitajte još: Natpis na menjačnici u Beogradu postao HIT na Tviteru! Mole ljude da ne čine samo jedno (FOTO)

Iste večeri dobio je zlobne poruke od njih, a rođaka je na Fejbuku objavila status o njegovom “usr*nom” venčanju.

Foto: Depozit

Porodica pokušala da okrivi mladu

Nekoliko dana kasnije okupio je porodcu kako bi im objasnio šta je pošlo po zlu.

- Pitao sam ih šta bi bilo da sam dopustio sestrama ulazak sa decom kada sam ostaloj rodbini i prijateljima koji su hteli da dovedu decu rekao da to ne mogu da učine - otkrio je.

Potom je saznao da je njegova majka rekla sestrama da ignorišu pravilo. Porodicaa mu je poručila da je sam upropastio svoje venčanje jer je nerazuman i da će ceremoniju uvek pamtiti kao katastrofu.

Pročitajte još: U NJujorku živi najveći broj bogatih ljudi, a evo koji grad nosi titulu sa najgušće naseljenim milionerima i milijarderima

Majka mu je predložila da organizuje drugo venčanje ili zabavu na koju će deca biti pozvana, što je on odbio.

- Okrivili su moju suprugu tvrdeći da je to namerno uradila. Pokušali su da je uvere da ne podržavaju ono što se dogodilo i da nam daju priliku da popravimo situaciju, inače nam je odnos narušen. Mislim da ono što sam učinio nije pogrešno. Hteo sam da imaju malo poštovanja prema mojoj ženi i njenoj porodici - objasnio je.

Prekršili pravila i pretrpeli posledice

Upitao je korisnike Reddita da li je preterao zato što je izbacio sestre sa venčanja, a većina se složila da je porodica kriva za incident budući da su ignorisali njegove želje, posebno njegova majka.

Pročitajte još: Ko je sada popularan? Učitelji otkrili kako danas izgledaju "EKIPICE" u školama

"Tvoje je venčanje, ti određuješ pravila i popis gostiju. Deca nisu bila na njemu. Namerno su prekršili pravila i pretrpeli posledice. Ostani pri svome", "Nemoj organizovati drugu zabavu jer će samo poslati poruku da misliš da si pogrešio i da su oni u pravu", "Ovo mi zvuči kao da te majka ne poštuje", "Oni su uništili tvoje venčanje jer su se oglušili na tvoje želje", "Tvoja porodica, a posebno majka, pokušava da predstavi tvoju ženu kao zlikovca. Moraš se time pozabaviti jer tvoja žena možda neće hteti da je neko tako tretira", samo su neki od komentara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas