Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најстарији ПАР који је одлучио да се РАЗВЕДЕ: Заједно су провели 77 година, а растали се због ситуације које се десила ШЕСТ деценија раније

Иако су заједно прошли кроз све, једну ствар нису могли да превазиђу

1700303267_Foto-Shuttertsock-razvod.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прича о Антонију и Рози представља дубоко емотивну и необичну сагу која је прошла кроз седамдесет и седам година брачног живота

Њихова љубавна прича, која је сада достигла свој завршетак, постала је предмет интересовања јер су постали најстарији пар који је одлучио да оконча брак.

Овај невероватан догађај одиграо се када је 99-годишњи Антонио, током сређивања својих старих ствари, случајно пронашао љубавна писма која су сведочила о афери његове супруге Розе пре шест деценија. Саживљен са својим открићем, Антонио је суочио Рози, која је, према наводима, признала своје поступке, али је истовремено молила да не одустане од њиховог дугогодишњег брака.

Иако су заједно прошли кроз готово осам деценија, Антонио није био спреман да пређе преко открића из прошлости. Без обзира на децу, унучад и праунуче које су заједно добили, Антонио је одлучио да поднесе захтев за развод. Његова одлука поставља их као потенцијално најстарији пар који се разводи, према подацима који су досад били у поседу британског пара Бертиеја и Јессие Воод.

Прича о Антонију и Рози, са указивањем на јужњачко порекло као „окидач“ за развод, баца светло на комплексност људских односа и одлука које доносимо током живота. Њихова љубавна прича ће остати забележена као јединствена сага која је прешла векове, истовремено изазивајући дивљење и питања о природи људске везаности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas