Oglas
· · Komentari: 0

Najstariji PAR koji je odlučio da se RAZVEDE: Zajedno su proveli 77 godina, a rastali se zbog situacije koje se desila ŠEST decenija ranije

Iako su zajedno prošli kroz sve, jednu stvar nisu mogli da prevaziđu

1700303267_Foto-Shuttertsock-razvod.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Priča o Antoniju i Rozi predstavlja duboko emotivnu i neobičnu sagu koja je prošla kroz sedamdeset i sedam godina bračnog života

NJihova ljubavna priča, koja je sada dostigla svoj završetak, postala je predmet interesovanja jer su postali najstariji par koji je odlučio da okonča brak.

Ovaj neverovatan događaj odigrao se kada je 99-godišnji Antonio, tokom sređivanja svojih starih stvari, slučajno pronašao ljubavna pisma koja su svedočila o aferi njegove supruge Roze pre šest decenija. Saživljen sa svojim otkrićem, Antonio je suočio Rozi, koja je, prema navodima, priznala svoje postupke, ali je istovremeno molila da ne odustane od njihovog dugogodišnjeg braka.

Iako su zajedno prošli kroz gotovo osam decenija, Antonio nije bio spreman da pređe preko otkrića iz prošlosti. Bez obzira na decu, unučad i praunuče koje su zajedno dobili, Antonio je odlučio da podnese zahtev za razvod. NJegova odluka postavlja ih kao potencijalno najstariji par koji se razvodi, prema podacima koji su dosad bili u posedu britanskog para Bertieja i Jessie Vood.

Priča o Antoniju i Rozi, sa ukazivanjem na južnjačko poreklo kao „okidač“ za razvod, baca svetlo na kompleksnost ljudskih odnosa i odluka koje donosimo tokom života. NJihova ljubavna priča će ostati zabeležena kao jedinstvena saga koja je prešla vekove, istovremeno izazivajući divljenje i pitanja o prirodi ljudske vezanosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas