· · Коментари: 0

Не можете да затворите КОФЕР и спакујете све што пожелите? Ови трикови уштедеће вам много простора и времена

Уз помоћ ових савета нећете имати проблема са затварањем кофера

1656257145_pexels-vlada-karpovich-7365311.jpg
Фото: Пеxелс

Кад год се спремамо на пут, желимо да понесемо што више одевних комбинација и ствари. Желимо да се имамо више гардеробе да мењамо сваки дан и да понесемо све оно што сматрамо да ће нам требати ако нешто крене по злу.

Постоји неколико трикова који вам могу уштедети доста простора у коферу и омогућити да спакујете више ствари.

1. Заролајте одећу уместо наслагања

Овај трик примењују стјуардесе и припадници војске - умотавање одеће омогућава да више одевних предмета стане у кофер. Поред тога, одећа коју уролате мање ће се гужвати. Уштедећете време и простор, а ако желите у потпуности да искористите сваки милиметар, упакујте одећу у вакуумске врећице. Спаковаћете много више од предвиђеног!

2. Ставите ствари у ципеле

Ципеле заузимају пуно простора у сваком коферу, па да бисте уштедели простор можете у њих убацити неке ситне ствари. Из хигијенских разлога, те ствари претходно можете умотати у фолију или убацити у кесу. Такође, можете спаковати ципеле са стране кофера јер је и то један од начине уштеде простора.

3. Обуците најгломазније ствари

Кад год можете, оне теже и гломазније ствари понесите са собом. Дуксеве лети или јакне зими понесите у руци, завежите око струка или обуците. Поред тога, нека драгоцености и вредне ствари увек буду киод вас.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.