· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА ЛИЧНОСТИ

Они вас могу ИЗДАТИ сваког тренутка: Ово су 3 знака који указују да "ПРИЈАТЕЉУ" НЕ МОЖЕТЕ ВЕРОВАТИ

И уопште - назвати такву особу пријатељем било би превише!

1684443950_1676553957_shutterstock_2117864282.jpg
Фото: Shutterstock

Кажу да да бисте били успешни, морате се окружити успешним људима. И тако да пријатељи не извлаче снагу од вас - сходно томе, људи око морају бити јаки. Психолози често говоре о знацима слабог окружења - другим речима, ваш пријатељ није стварно стваран. То је лажна слика.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

1. Прави пријатељ се радује успеху. Лажни - дозвољава сарказам

Рецимо да сте коначно купили стан. Шта би рекао прави пријатељ? "Честитам! Коначно се ваш сан остварио! - Нешто налик томе.

Али ако вам честита на чињеници да је пред вама још 20 година хипотеке и рада у корист банке, онда вам ово више није искрена радост. Ово је лажни пријатељ.

2. Прави пријатељ ће похвалити, лажни ће критиковати

Ово је знак токсичности - уместо да вам каже како вам нова боја косе или фризура пристаје, дефинитивно ће указати на то да је „могло бити тамније“, „шишке су прекратке“. Увек постоји разлог за критику.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

У исто време, лажни пријатељи ће забринутошћу прикрити нежељену критику: „Ако вам ја не кажем, ко ће онда? Само сам искрен према вама, ми смо пријатељи."

3. Након сусрета са пријатељем руке су спуштене доле

Ако се ово деси, онда ово једноставно није пријатељ. Комуникација са правим пријатељима развесељује, постоји налет снаге и енергије. А „лажни“ пустоше – као да црпе снагу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ