Oglas
· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA LIČNOSTI

Oni vas mogu IZDATI svakog trenutka: Ovo su 3 znaka koji ukazuju da "PRIJATELJU" NE MOŽETE VEROVATI

I uopšte - nazvati takvu osobu prijateljem bilo bi previše!

1684443950_1676553957_shutterstock_2117864282.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kažu da da biste bili uspešni, morate se okružiti uspešnim ljudima. I tako da prijatelji ne izvlače snagu od vas - shodno tome, ljudi oko moraju biti jaki. Psiholozi često govore o znacima slabog okruženja - drugim rečima, vaš prijatelj nije stvarno stvaran. To je lažna slika.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

1. Pravi prijatelj se raduje uspehu. Lažni - dozvoljava sarkazam

Recimo da ste konačno kupili stan. Šta bi rekao pravi prijatelj? "Čestitam! Konačno se vaš san ostvario! - Nešto nalik tome.

Ali ako vam čestita na činjenici da je pred vama još 20 godina hipoteke i rada u korist banke, onda vam ovo više nije iskrena radost. Ovo je lažni prijatelj.

2. Pravi prijatelj će pohvaliti, lažni će kritikovati

Ovo je znak toksičnosti - umesto da vam kaže kako vam nova boja kose ili frizura pristaje, definitivno će ukazati na to da je „moglo biti tamnije“, „šiške su prekratke“. Uvek postoji razlog za kritiku.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

U isto vreme, lažni prijatelji će zabrinutošću prikriti neželjenu kritiku: „Ako vam ja ne kažem, ko će onda? Samo sam iskren prema vama, mi smo prijatelji."

3. Nakon susreta sa prijateljem ruke su spuštene dole

Ako se ovo desi, onda ovo jednostavno nije prijatelj. Komunikacija sa pravim prijateljima razveseljuje, postoji nalet snage i energije. A „lažni“ pustoše – kao da crpe snagu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas