Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

Осетила промају, па није могла да верује шта је пронашла иза огледала у купатилу (ВИДЕО)

Жена из САД-а остала је изненађена кад је иза огледала у купатилу пронашла тајну собу, а своје откриће поделила је са пратиоцима на ТикТоку, где је њен снимак прегледан више од 10 милиона пута.

1614952772_pjimage--3-.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / самантхартсое
Oglas

Саманта Хартсое из Њујорка каже како је осетила промају и кренула да истражује одакле долази. Након неког времена осетила је како ваздух долази иза огледала и схватила да оно може да се помери.

@самантхартсое

сериоуслy невер wоулд И хаве еxпецтед то финд тхис... анд И доцументед алл оф ит #мyстерy #фyп #нyц #сецрет #форyоу #апартмент #сторyтиме

♬ Мyстериоус - Андреас Сцхеррен

Кад је ушла у новооткривену просторију, остала је немало изненађена чињеницом да је у питању био читав недовршени стан. У једном тренутку Саманта се забринула јер су около биле вреће за смеће и други "знакови живота" попут боца и слично.

Прочитајте још: На необичан начин помаже женама: Има чак 78 деце, а сада 13 жена чека његово дете

 

@самантхартсое

ХОW ИС ТХИС ИН МY БАТХРООМ WАЛЛ #мyстерy #нyц #апартмент #сецрет #сторyтиме #фyп

♬ Мyстериоус - Андреас Сцхеррен

- Мој станодавац сутра ће примити забаван позив - рекла је.

Прочитајте још: Невероватно ОТКРИЋЕ: Археолози у Помпеји пронашли велику свечану кочију у изванредном стању (ВИДЕО)

@самантхартсое

ТРУЛY а неw меанинг то а “холе ин тхе wалл” #мyстерy #нyц #апартмент #сецрет #сторyтиме #фyп #форyоу

♬ Ох Но - Креепа

И док су једни писали да је њено откриће језиво, јер су се бојали да би неко тамо могао да живи, други су видели прилику. "Жено, ако нико не живи тамо, добила си џекпот. Направи ново крило у свом стану", поручили су јој.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas