· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Откријте каква сте личност на основу тога који део тела прво туширате: Лице прво перу анксиозни, врат марљиви, а КОСУ?

Део тела који прво перете, може открити понешто о вашој личности

1618329965_Depositphotos_19224403_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Лице

Ако је прво перете лице, значи да пуно полажете на своја чула - укус, мирис, вид, слух. Значи да бринете о томе како ће вас други видети. Често сте анксиозни и питате се што други мисле о вама. Неретко сте фрустрирани или под стресом, тешко вам је чути непријатне ствари о себи, пише "Бригхт Сиде".

Онај ко прво пере леђа, веома је сумњичав

Екстремитети

Ако су ноге међу деловима тела којима прво посвећујете пажњу, вероватно сте скромна особа. Руке и ноге сматрају се симболом снаге па је стављање приоритета на њих знак ваше снаге да јасно искажете своје мишљење.

Прочитајте још: 10 минута телефонског разговора лечи ДЕПРЕСИЈУ!

Ко прво пере пазухе, веома је поуздан

Интимни делови

Врло сте стидљива особа, повучена са ниским самопоуздњем. Ако се налазите у већој групу, тешко ће вас примеити, али познаници знају да сте искрени. Блиски људи осећају се пријатно у вашем друштву.

Прочитајте још: Ризиковао је живот како би девојци изјавио љубав, а онда је доживео шок: Ово је прича модерног Ромеа

Најмарљивији људи
Врат и рамена: најмарљивији људи најчешће прво перу врат и рамена, који симболизирају терет који носе. Позитивна сте и амбициозна особа па исто очекујете од других.

Груди

Самоуверена сте особа која се осећа угодно у својој кожи. Практични сте и директни, одлучни и независни. Ретко ћете се збунити, а људи вам се диве због ваше самосталности.

Коса

Волите дисциплину и ред. Прање највише тачке на телу указује на то да имате снажна уверења па вас доживљају као практичну особу. Знате управљати својим временом и познати сте по својој практичности.

Прочитајте још: Поручио мобилни телефон, а добио тоталну другачију СТВАР! (ВИДЕО)

Леђа

Леђа симболизирају свесност јер укључују кичму и нервни систем. Резервисани сте и веома опрезн,и па не верујете баш свему што чујете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.