· · Komentari: 0
ŠOK

Rizikovao je život kako bi devojci izjavio ljubav, a onda je doživeo šok: Ovo je priča modernog Romea

Jedan mladić tokom pandemije je odlučio da vidi svoju dragu pa se odlučio na nesvakidašnji potez

1618308908_New-Project-2.jpg
Foto: Facebook Ilustracija

Dejl MekLauglan pokazao je svoju ljubav prema Džesiki u decembru mesecu, kada je kupio džet-ski i za četiri i po sata, proputovao put dug 43 kilometra od Škotske do otoka Man, kako bi je iznenadio.

Pročitajte još: Humanost na delu: Deka (84) svira poznate melodije na klaviru i tako pomaže obolelima od raka (VIDEO)

Zaljubljeni mladić, uhapšen je, jer je prekršio pravila ogračinjenja postavljena tokom pandemije. Deset dana proveo je u zatvoru, malo pre Božića, a Džesika mu je govorila koliko ga voli.

- Kako i ne bi nakon ovoga šta je učinio - rekla je Džesika. Ipak, iako su ih proglasili za savremene Romea i Juliju, njihovoj romansi ubrzo je došao kraj. Džesika je izbrisala sve zajedničke slike sa Fejsbuka.

Njih dvoje poznali su se u junu prošle godine dok je radio na otoku. Kada se vratio kući, odlučio je da mora Džesiku ponovo da vidi, uprkos pandemiji i ograničenjima. Borio se sa velikim talasima i izgubio GPS, ali uspeo je da pronađe otok i kuću svoje izabranice, zbog koje je pešačio 25 kilometara.

-Mislio sam da sam se izgubio usred mora, ali sama pomisao na Džesiku me je terala napred - rekao je Dejl.

Vest o njihovom raskidu brzo se prošila, kada se pročulo da je Džesika optužena da je sa svojom prijateljicom provalila u kuću jedne žene, razbile joj mobilni i napale je. Tužitečjka je rekala, kako su dve žene žrtvu vukle niz stepenice i udarale, dok je ona vikada svom dečku da zaštiti decu koja su bila na spratu. Osuđene su na kaznu od 500 funti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.