Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САМОЖИВОСТ

Ових 10 ЗНАКОВА јасно показују да би требало да ЖИВИТЕ САМИ

Цимери су неким људима највећа ноћна мора.

1603538032_Depositphotos_19676079_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Имати цимера неким људима је остварење снова, али некима је то сценарио њихове најгоре ноћне море. Зашто? Из простог разлога што су неки људи једноставно створени за живот сами са собом, или евентуално с неким ко би с њима плаћао режије попола, а путовао светом отприлике десетак месеци годишње. У стану би био она два месеца када сте, наравно, ви изван стана, на годишњем.

1. Не можете да спавате ако вам у соби није потпуна тишина. Смета вам туђе врпољење, па чак и звук туђег дисања.

2. Понекад постајете ирационално агресивни само зато што је неко у вашој близини. Оно што цените више од ичега јесте ваше слободно време у ком уживате у самоћи. 

3. Једноставно не можете да схватите зашто би неко прљаву чинију, тањир или шољу оставио у кухињи на ормарићу или у судопери уместо да их једноставно одмах оперу или одложе у машину за прање посуђа. Помисао на имало нереда у стану у тренутку вам поквари расположење.

Прочитајте још: Нико није могао да верује: Рођено ШТЕНЕ са овом бојом крзна (ВИДЕО)

4. Обожавате сами да се излежавате на кревету уз уживање у омиљеним серијама и филмовима и крајње вам је незамисливо да неко то време дели с вама или предлаже да се гледа нешто друго.

5. Уколико само замишљање ситуације да крећете према фрижидеру у жељи да нешто поједете или попијете да би, чим га оворите, схватили да тога нечега више нема, у вама изазива лудило, ни не помишљајте на заједнички живот са неким.

Фото: Депозит

6. Имате толико одеће да вам, колико год ормара у стану постојало, увек недостаје места. И не пада вам ни на крај памети да делите драгоцене гардеробне капацитете са неким.

Прочитајте још: ПОХЛЕПНА МЛАДА ЗАПРЕПАСТИЛА ЗВАНИЦЕ: Пазите шта захтева од гостију!

7. Нема ни најмање шансе да бисте трпели нужду ишчекивајући да неко други изађе из wц-а.

8. Ваши јутарњи и вечерњи ритуали улепшавања и неге лица и тела нипошто не смеју да буду ствар преговора. Када су такве ствари у питању, нема места компромисима нити преговарањима. Ни у најлуђим мислима.

9. Обожавате да голи проводите своје слободно време када сте код куће. Или барем поприлично разголићени. И не пада вам на памет да то задовољство, због суживота са неким, себи ускратите.

Прочитајте још: УГИНУО ЈЕ НАЈСТАРИЈИ НОСОРОГ НА СВЕТУ: Ову "стару даму" красио је специфичан ДЕТАЉ, а њена врста је изузетно угрожена (ФОТО)

10. Мрзите дељење! Ичега! Не желите да делите купатило, гледање телевизије, wц шољу, храну, нити било шта друго. Не желите ни са ким да делите чак ни ваздух који удишете! И тачка!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas