Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВКОДНЕВНИЦА

Ово су три навике које вам УНИШТАВАЈУ ЖИВОТ: Једна од њих је и јутарње туширање, а ево и зашто

Веровали или не, робовање навикама може нам значајно отежати свакодневно функционисање.

1645037934_bath-g13cdee3fa_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Када без обзира на неке несвакидашње околности наставимо да робујемо свакодневним навикама може се догодити да упаднемо и у неке велике животне проблеме. Наиме, водећи европски психолози саветују да робовање навикама може бити посебно лоше.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Доносимо вам три најчешће животне навике којима многи робују, а које нам могу нанети озбиљне последице по свакодневно функционисање.

Јутарње туширање

Пре него што сутра ујутро устанете из кревета, учините ово - заузмите позу снаге, попут положаја "В за победу" са испруженим рукама само две минуте, саветује психолошкиња са Харварда Еми Циди. 

- Нека вам тело каже да сте моћни и да заслужујете, а ви сами постајете присутнији, ентузијастичнији и аутентични - објаснила је ова психолошкиња.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Списак обавеза

Прва ставка на вашем списку требала би да буде да баците тај списак. Наиме, спискови обавеза су тамо где важни задаци умиру, тврди Кевин Крус, стручњак за управљање временом. Заправо само 40 посто онога што је на списку одрадимо. Проблем је што задаци немају приоритет, а покушај да их све одрадите води до проблема. Уместо тога одвојите дневно 15 до 30 минута како бисте се концентрирали на најважније задатке.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Свакодневно прање косе

Ваша коса је сасвим у реду, па је оставите на миру дан или два. Ако косу перете сваки дан уништавате природна уља. Осим тога фризура је много боља дан након прања косе.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas