· · Коментари: 0

Пет знакова да НЕКО МИСЛИ НА ВАС: Детаљи на које вероватно нисте обратили пажњу

Универзум често зна да нам пошаље сигнале које нам се наизглед чине неважним

1661155190_pexels-helena-lopes-2055222.jpg
Фото: Пеxелс

Можда често имате осећај да неко мисли на вас, али не знате ко. Са друге стране, питате се да ли је то ваша скривена жеља или реалност. Ако нисте сигурни, обратите пажњу на ових пет сигнала који указују да неко мисли на вас.

1. Стално примећујете исте бројеве

Ово је један од најчешћих сигнала које нам шаље универзум. Ако често виђате бројеве који се понављају, попут 1111, 1212, 333, то упућује на нешто важно. То углавном значи да нам неко мислима шаље одређене фреквенције. Обратите пажњу да ли често виђате исте бројеве на зградама, сату, регистарским таблицама, на телефону итд.

Прочитајте још: Иза филма уз који су одрастале генерације крију се СТРАХОТЕ: Најмрачније и најсуровије ТАЈНЕ су изашле на видело (ФОТО)

2. Прожима вас осећај да ћете ускоро упознати сродну душу

Ако примећујете да у последње време имате снажан осећај да ћете упознати праву особу, онда то може бити јак сигнал универзума. То није само жеља и нада, већ снажан осећај који вас обузима неко време.

3. Стално чујете и виђате нешто повезано са одређеном особом

Није реч о случајности ако константно примећујете нешто што вас подсећа на одређену особу. На рекламама, улици, у пролазу виђате и чујете стално нешто што вас асоцира на њу? На неочекиваним местима чујете песму коју баш та особа воли или која вас подсећа на њу? Дефинитивно виша сила шаље знак и да та особа мисли на вас.

4. Радоснији сте него иначе

Уколико сте расположенији него пре, смејете се чешће, имате више толеранције и разумевања, то је знак да неко мисли о вама, а ваша душа осећа те мисли.

Прочитајте још: Шта ДУЖИНА ПРСТИЈУ може рећи о вама? Ово су особине које могу бити разоткривене

5. Бели лептир

Према једној легенди, када видите белог лептира, прва особа на коју помислите када затворите очи, мисли на вас у том тренутку.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.